![]() |
sağlam biri faydalı olur bence. |
boboyu da kimse tanımıyodu ama süper oynuyo görelim bakalım nasılmış |
hiç duymadım ki... |
Makakula evet diyebilir bu normaldir...Ama inş. biz evet demeyiz bu adama... |
vallahi biz futbolcuya göre değil isme göre transfer yapıyoruz nerde ismi güzel adam var alıyoruz ariza makukula adamın ismi güzel gerçekten bende beğendim ama inşallah diğerleri gibi olmaz ama bi bakıma kötü olsa sevilla kiralık göndermez bence bu sefer doğru transfer ne dersiniz arkadaşlar... bu arada sevilla demişken sevillyaya ezikler karşışında başarılar diliyorum bütün kalbimizle sevillanın yanındayız dimi arkadaşlar |
İsim:Ariza MakukulaDoğum Tarihi:04.03.1981Doğum Yeri:KinshasaUyruk:Congo, the Democratic Republic of theBoy:192 cm.Kilo:92 Kg.Mevkii:ForvetForma:- Boy olarak iyiymiş,yaşıda uygun ama hiç seyretmedim. |
Böyle bir hata yapmayız umarım...Yine yazık olur yoksa... |
çok iyiyse sevilla'da niye oynamıyo.tipik hugain vaakası.gereksiz transfer yapmayalım yine |
maku bence beşiktasın tam aradaığı futbolcu.1 93 boyunda cevik golcü ve en önemli özelliği de ileri de arkası dönük oynayıp topu saklayabilmesi.Sevilla da kanoute gibi bir golcunun arkasında kaldı ama cok yetenekli bu sene portekizde sov yapıyor |
valla ben de tanımıyorum ama haber çıkmadan önce bi arkadaş bu adamın ismini belirtiyordu onun yorumunu göremedim anlatsın bize nası olduğunu da öğrenelim... |
Türkiye`de Saat: 16:47 . |