![]() |
Kule yola çıktı Kartal, ara transfer bombasını Zaireli Makukula'yı alarak patlatacak. Ara transferin en hızlı ekibi olması beklenen Beşiktaş ilk bombasını patlatmak üzere. Genel sekreter Kenan Öner dün BJK TV'de ağzındaki baklayı çıkardı. Öner, "Avrupa'da forma giyen siyahi bir golcü ile anlaşmak üzereyiz" diyerek Mairitimo'da oynayan Ariza Makukula'yı işaret etti. Menajer Sinan Engin ve genel sekreter http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DKenan Öner dün Portekiz'de oyuncu ile görüşerek pürüzleri giderdi. BONSERVİSİ SEVİLLA'DA Zaire doğumlu (Ülkenin ismi Demokratik Kongo Cumhuriyeti oldu) olan Makukula'yı G.Saraylı vatandaşı Nonda da öve öve bitiremiyor. 1999'da Portekiz'in Guimares takımında oynadıktan sonra, Salamanca, Leganes ve Nantes'da forma giyen Makukula 2003- 2004'te Valladolid'e kiralandı. 2004'te Sevilla ile anlaşan siyahi oyuncu 2006- 07'de Gimnastic'te oynadıktan sonra Mairitimo'ya kiralandı. Şampiyonlar Ligi'nde F.Bahçe'nin rakibi olan Sevilla bonservis için 2.5 milyon euro istiyordu |
diattayı forvet yaparım bunu oynatmam.Ne lan bu zeytinburnumu yönetiyor bu iblisler. 27 yaşında geleceğin yıldızı.0dan 100e 3 saatte çıkıyor. Diatta geldi.Geleceği olan adamı aldık dediler 32 yaşındaki adama.Gerçek yaşı 38de olabilir. Rico geldi brezilya milli takımının sol kanadı dediler. Şimdi buna yeni Pascal dediler.Pascal bunu duysa size dava açar.Hakaret davası. |
beşiktaşımızza böyle uzun forvet lazım ama bu değil... |
Alıntı:
|
bu adam beşiktaşa yaramaz kesinlikle alınmamalı |
Makakula : İdolüm Nonda Beşiktaş'ın ilgilendiği Zaire'li golcü Makakula hayatında en büyük futbolcu idolünün Nonda olduğunu söyledi.Makakula Beşiktaş'ın kendisiyle ilgilendiğini ve takımıyla anlaşmaya çalıştığını bildiğini söyleyerek takımlar anlaşırsa Beşiktaş'a gelebileceğini söyledi. ''Nondayla Görüştüm.'' ''Beşiktaş için Nonda ile görüştüm.Kendisine Beşiktaş'ı sorduğumda Beşiktaş genelleme olarak Türkiye'de bizim takım(Galatasaray) ve Fenerbahçeden sonra üçüncülük için savaşan vasat başarılı bir kulüp olduğunu söyleyip kendimi geliştirebileceğim bir kulüp olduğunu söyledi.Bende Beşiktaştan sonra Avrupa'da güçlü bir takıma gitmek istiyorum'' dedi. |
''Nondayla Görüştüm.'' ''Beşiktaş için Nonda ile görüştüm.Kendisine Beşiktaş'ı sorduğumda Beşiktaş genelleme olarak Türkiye'de bizim takım(Galatasaray) ve Fenerbahçeden sonra 3.sırada gelen bir kulüp olduğunu söyleyip kendimi geliştirebileceğim bir kulüp olduğunu söyledi.Bende Beşiktaştan sonra Avrupa'da güçlü bir takıma gitmek istiyorum dedi. Sorduğu adamda adam olsa bari!..İdolüde nondaymış.Nonda kimki yaw idolün olsun.Heyy Allahım... |
benim gözüm tuttu...::D:D:D |
fizik olarak beşiktaşın aradığı isim ama c.cole dururken makukula falan istemem c.cole fizik olarak aynı ve daha süratli bir isim. ingiltere gibi bir ligde oynamışlığı var yaşı da 24 .bu adamı almamak ahmaklık |
süper olur |
| Türkiye`de Saat: 20:57 . |