![]() |
Cacapa Beşiktaş'ta http://img.takvim.com.tr/2007/12/23/...AB7D5D48Bb.jpghttp://img.takvim.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://img.takvim.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif Newcastle United'da forma giyen Brezilyalı stoper, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'la anlaştım. İstanbul'a gidiyorum" ifadesini kullandı. Ocak ayında yapılacak operasyon için düğmeye basan Beşiktaş, çok önemli bir transfere imza atmak üzere... Siyah-Beyazlı yönetimin bir süredir görüştüğü Newcastle United'da oynayan Claudio Cacapa'yla kesin olarak anlaşmaya vardığı öğrenildi. ENGİN DE ADA'YA GİTTİ 31 yaşındaki Brezilyalı stoper, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, "Sezon sonunda serbest kalacağım. Fakat Newcastle'da istediğim kadar forma şansı bulamıyorum. Beşiktaş'tan çok güzel bir teklif geldi. İstanbul'a gidiyorum" dedi. Dün İngiltere'ye giden Sinan Engin'in Newcastle'ın Derby'yle oynadığı maçtan sonra Cacapa'yla sözleşme imzalayacağı belirlendi. Sezon başında Lyon'dan transfer edilen 1.84 cm. boyundaki Sambacı, Premier Lig'de 10 maçta görev yaptı. Cacapa, 1 de gol atmayı başardı. kaynakta takvim gazetesi her ne kadar bu gazeteye de inanmasam da sizinle paylaşayım dedim |
iyi bir futbolcu mevkiinde oynadımı güzel iş yapar ama biraz yaşı ilerlemiz olması biraz düşündürücü olması gerek |
acaba baska kaynakta falan da war mı iyi adam |
abi bu transfer dogruysa varya allah............................................. .................... |
abi bu haber gazetelerde yok kim yapmıs bu haberi |
dğru ise ıyı 1 tercıh tecrubelı adamlar lazım... |
cacapa saglam futbolcu, alinrsa mukemmel olur |
Beni tek düşündüren boyunun kısa olması. Gerisi ok. |
Alıntı:
1.84 değil. Daha çok bizim Toraman tarzı bir adam. O yüzden bu kariyerde başka özelliklerde bir adam olsa çok daha iyi olur. |
haberin dogru oldugunu sanmiyorum |
bi oyuncu iyi defans olduğu kadar topu oyuna iyi sokabilmesi çok önemli yoksa bana göre baki de çok müthiş defans |
bence hemen sevınmeyelım arkadaşlar.... |
iyibir futbolcu ayrıca boyu kısa falan degil ama haber nekadar dogru bilmiyorum |
Cacapa lyondayken iyi oynuyordu bence alınırsa çok yararlı olur |
bence de çok yararLı oLur bakaLım haberin doğruLuğu ne derece .... |
takip ettiğim bi futbolcu değil ama ingilterede forma giymek kolay ş değil eğer haber doğruysa hayırlı olsun |
hikaye |
Çaçapa ve Juventus ta forma şansı bulamayan Boumsong listenin başında.Ama Takvim gazetesinin haberi kolpa en koyu ezik gazetesi. |
caçapa veya boumsoung olacağını tahmin etmiyorum bence ilk tercih portekizden birisi olabilir özellikle lisbon. |
Lyonda iyidi .. ( Diattada Lyondaydi unutmayalim ).. Lyondan gitti .. simdi Newcastlede cokmu iyi oynuyor ? Kacinci Newcastle ? .. neyse .. adam olmus 31 yasinda .. boyu 1.80 ?? yani bence bu tarz oyunclara gerek yok. Zaaten Newcastle bakdigimizda 9 sirada.. yani iyide degil kötü de degil. 26 gol atmis 28 tanede yemis. Artik kendinize göre cizin resminizi :D |
çok yanlış olur melberk loursen gibi isimlerin peşinde koşmalıyız |
Alıntı:
|
genc futbolcu lazim bize bütün yaslilar yaramaz dolmus hepside satmamiz lazim i. üzülmezi, diattayi.... ohoooo ricoda gitsin hatta |
Türkiye`de Saat: 05:14 . |