![]() |
haklısın veysel gerçekten basket maçınu islerken spikeriin tavrını açıkca farkettım ne taraftara ne atılan basktelerde giç bir şekilde dıkkat çekecek bir yorum yapmadı yapsında dmiyorum ama dırmadan damır mırsıcı konuşması solomonun basketlerinde kendini yırtması beni çok sinirlendirdi ama gusel olan o tarihi farkla spikire güüzel bi cevap verdik |
Maçtan sonraki baksetbol spor programındaki yorumcu Beşiktaşımızı yere göğe sığdıramadı Fenerbahçeyi ise rezil rüsva etti. İşin bu yanı da var. |
Alıntı:
|
ender bilginden önce ihsan bayülgene dayanamadım ya sen bizden ekmek yemiş insansın nasıl öyle yorumlar yaptın anlamadım fark 25 olmuş adamda hala eziklerin lehine konuşma var içinde ümit var unutmadan bunlar kesin duğus grubuna yağ çektiler patronları fenerli ya |
çekin ellerinizi SİYAH BEYAZ renklerden... |
bu maçı izleyebileceğimiz bir link bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim,ben kaçırdım maçı ve üzüldüm açıkçası |
yaw yapsa ne olur kardeşim hayret bi durum ya bastık geçtikmi bir yapar 2 yapar sonra susar olay bu |
taraflı yorumlardı kesinlikle adam ikide bir beşiktaş hızlı hücumlardan sayı kazanmasa durum eşit olacaktı falan dedi eziiiikk :P |
evet dün benimde dikkatimi çekti maçı izlerken fener bahçenin yapış oldugu hareketler övgüyle söz ediliyodu |
kolpa basın istemiyoruz ben macı izlemedim ondan yorum yapmıycam |
Türkiye`de Saat: 08:00 . |