![]() |
Bugün ve yarın hep arkasındayız.......... |
hep destek tam destek elazığ carşı |
Abim olsa sevmem bu kadr diorum,samsuna gittiğinde el kadar boyumla ağlamaktan içim çıkmıştı diorum,td olarak döndüğünde sevinçten çıldırdım diorum..e bn daha ne diyim? ADAM GİBİ ADAM//ERTUĞRUL SAĞLAM |
bjk ye gelen her oyuncu ve her şahısa desteğimiz sonsuz adı yeter bjk |
ben de önce Türk olmasından yanayım. Ertuğrul hocama da özel destek!!! sonuna kadar arkasındayım ve beşiktaşta kalmasını istiyorum... |
sonuna kadar destekliyorum |
sonuna kadar ertuğrul hocam ! |
ERTUGRUL HOCAMA BASARILAR DESTEGiMiZi HiC EKSiK ETMEYELiM ARKADASLAR |
Ertugrul sağlam beşiktaşa yıllarını vermiş bir futbolcuydu şmidi teknik direktör olarak ömürünü veriyor... Samsundan transfer oldugunda üç buuyklerin üçününde teklifinde açı kyureklilikle beşiktaşlı oldugun söyleyerek beşiktaşa imzasını atmıştır ogun bugundur beşiktaş için yanıp tuutuşan yureğiyle beşiktaşın başarısı içni ugrasmıştyır... Ve benced ebaşarılı olacaktır |
sonuna kadar Ertuğrulcuyum... |
destekliyorum daha iyiye gideceğine inanıyorum... |
erturulcuyum |
ben hiç olumlu bulmuyorum ipler onun elinde değil her geçen gün kötüye gidiyoruz herkes aya biz yaya çok üzülüyorum bir kulüp bu kadarmı kötü yönetilir |
Kesinlikle destekliyoum..O hem Beşiktaş'a hemde Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecektir.. |
sonuna kadr destekliorm.. |
Beşiktaş teknik direktörülüğü Sağlam'a beş gömlek büyük geldi. Bu sene de şampiyon olamayız... |
fahri olayından sonra artık desteklemiyorum.Çünkü baskılara direnemediğini düşünüyorum.Sırf görevde kalma uğruna bazı yanlışlara sesi çıkmıyor.Ama sunu unutuyor sanırım yarın bu takım başarısız olunca (umarım olmaz) sinan engin ile başkan sucu ertuğrula yıkacaklar ve kendilerini yine bir sezon daha başımızda tutacaklar.Degişecek tek sey teknik direktör olacak. |
ertugrul saglam tam beşiktasa yakısır bı teknık dırektor sonuna kadar arkasındayız |
destekliyodum ama son olaylardan sonra cok karasızım |
Tabiki destekliyorum Ertuğrul hocanın en büyük dez avantahı bu yönetim zamanında gelmesi |
elbette, ben o yorumlara bişey demiyorum zaten, beşiktaşlılardan hiç beklemediğim bişey okudukça şaşırıyorum... |
bende destekliyorum |
her zaman arkasındayım |
2. sınıf bi takımdan 4 gol yiyor beşiktaş.... hala ertuğrul sağlamı destekleyen var mı çok merak ediyorum... |
Bizim ilk hedefimiz lig şampiyonlugu kim ne derse desin onu alırsa bu maçların adı bile geçmez.... |
dün avrupadan elendiler bugün de ligden elenirler bu yıl beşiktaşta inan ki iş yok nereye kadar balık baştan kokar demir ören o koltuga yapıştı gurursuz onursuz ertugrul saglam tecrübesizligin kurbanıı |
Ertuğrul u deteklemeyenler ;Beşiktaş üzerinden başarı kovalayanlardır..Ne yani her maçı kazanacak diye bir kural mı var..Yok neymiş,takım yenilince utanıyormuş..Hayatında ayağını 1 kere topa vuran insan bilirki futbol her sonuca açık bir oyundur ve asla mağlubiyetten utanç duyulmaz.. Eğe Beşiktaş yenildi diye utanan varsa eyvaaah ki eyvah... Başka utanacak şeyi kalmamış... Beşiktaşı her koşulda ve şartta destekliyorum..Bu üzüntüyü kim yaşattıysa onlar bizi sevindireceklerdir.. Panik yok... |
Ben kim ne demiş hiç umrumda değim benim doğrum kendime doğrum ben ertuğrul hocayı seviyorum tamamen iyi niyetli bişiler yapmaya calısıyo ama futbolcular oynamıyor hocada sorun yok gs de hoca yok ama futbolcular oynuyor sorun burda işte ben o yusden ertuğrul hocamı sonuna kadar destekliyorum |
ne destaği ya kafa mı buluyosunuz rezillik acil istifaa |
deeesteklemiyorum zaten gelmesi hataydı rıza gibi gidip anadolu takımı çalıştırsın |
ertuğrul hoca hacamı anadolu kulübüne döndürdü takımı mahvetti korkak futbolla isyan ettirdi bize hiçbir büyük maçta yok busene uefa da yokuz daha nekadar rezil olucaz onunla bu yönetimle defolsun gitsin ben hiçbir zaman desteklemedim zaten kendisini. kendi futbolcuyken serdar bilgili tarfından kamptan kovulan futbolcunun beşiktaşın başında ne işi var, rezalet ötesi açıklamalar yok hayat devam ediyoo hayatmı bıraktın takımda kulüpte yüz yokkiii 8 tane gol yerken defolup gitmeyen adı sanı duyulmayan dan 4 tane iyip frak olacaktı 10 olurdu şans şte bu maçtamı gidecek yüzsüz heriff |
bu takım zaten kız gibi oynuyordu bu sene bale yaparız ayoool!!!!!!!!!!!! |
galiba 2 yuzuncu yılımızda yznc yıl ruhu tekrar gelir |
ya metalis takımını çalıştıran adam dersini nasıl çalışmış nasıl futbolcuları kilitleyip nasıl top oynadılar şimdi bu futbolcuların kalitesimi yoksa hocanınmı biizmki ne yaptııı sol bekk bağırıyoo çöktiüm diyeee ne yaptı ? hiçbirşey gökhan geçen hafta pas hataları ile bam güm oyandı futbolun içine etti dün eskortluk yaptı hoca ne yaptı ? holoskoyu çıkarıp nobreyi aldı sağ kanada ne yaptı ?yok beceriksizin önde gideni ertuğrul hoca sağlam hoca ile sağlam yenilgilerr hep siyahhhh |
kredisini tuketti bundan Sonra neyin Destegini Vericez. Tarihimizin en Agir yenılgilerini onun Zamanında yasadık bu Saatten Sonra nasıl Destekleyebiliriz ki ! |
biran önce gitsin ne destegi takımı ne hale getirdi |
sonuna kadar destekliyorum |
hayır çünkü tarihihn en ağır darbesini aldı beşiktaş onla beraber livarpol maçını unutmayın lütfen |
| Türkiye`de Saat: 18:38 . |