![]() |
ertuğrul hoca hacamı anadolu kulübüne döndürdü takımı mahvetti korkak futbolla isyan ettirdi bize hiçbir büyük maçta yok busene uefa da yokuz daha nekadar rezil olucaz onunla bu yönetimle defolsun gitsin ben hiçbir zaman desteklemedim zaten kendisini. kendi futbolcuyken serdar bilgili tarfından kamptan kovulan futbolcunun beşiktaşın başında ne işi var, rezalet ötesi açıklamalar yok hayat devam ediyoo hayatmı bıraktın takımda kulüpte yüz yokkiii 8 tane gol yerken defolup gitmeyen adı sanı duyulmayan dan 4 tane iyip frak olacaktı 10 olurdu şans şte bu maçtamı gidecek yüzsüz heriff |
bu takım zaten kız gibi oynuyordu bu sene bale yaparız ayoool!!!!!!!!!!!! |
galiba 2 yuzuncu yılımızda yznc yıl ruhu tekrar gelir |
ya metalis takımını çalıştıran adam dersini nasıl çalışmış nasıl futbolcuları kilitleyip nasıl top oynadılar şimdi bu futbolcuların kalitesimi yoksa hocanınmı biizmki ne yaptııı sol bekk bağırıyoo çöktiüm diyeee ne yaptı ? hiçbirşey gökhan geçen hafta pas hataları ile bam güm oyandı futbolun içine etti dün eskortluk yaptı hoca ne yaptı ? holoskoyu çıkarıp nobreyi aldı sağ kanada ne yaptı ?yok beceriksizin önde gideni ertuğrul hoca sağlam hoca ile sağlam yenilgilerr hep siyahhhh |
kredisini tuketti bundan Sonra neyin Destegini Vericez. Tarihimizin en Agir yenılgilerini onun Zamanında yasadık bu Saatten Sonra nasıl Destekleyebiliriz ki ! |
biran önce gitsin ne destegi takımı ne hale getirdi |
sonuna kadar destekliyorum |
hayır çünkü tarihihn en ağır darbesini aldı beşiktaş onla beraber livarpol maçını unutmayın lütfen |
Türkiye`de Saat: 04:06 . |