![]() |
inanmak istemiyorum inşallah doğru değildir insaf yahu ne yani bu adam madem bu kadar iyi diatta ve higuen i alacaklarına zamanında onu niye almamışlar (ayrıca koraya bu yapılmamalı) |
İnan kardeşim Fiyatlar Doğru Topçuların isimleri net yani acayip kazık yedik 5 milyon avro+burak yılmaz+koray avcı yani holoskoyu 10 milyon avroya almış olduk çart diye girdi bize anlacagın |
holosko ii topçu olabilir ama 5milyon euro + koray + burak değerinde bi topçu değil !! o paraya daha kaliteli forvet alınabilirdi!! bu yönetimden adam olmaz!! elimizdeki adamlarında kalbini kırıyouz! koray bizim 3. kaptanımız.. bu kadar kolay olmamalı !!! |
Alıntı:
holosko ii topçu olabilir ama 5milyon euro + koray + burak değerinde bi topçu değil !! o paraya daha kaliteli forvet alınabilirdi!! bu yönetimden adam olmaz!! elimizdeki adamlarında kalbini kırıyouz! koray bizim 3. kaptanımız.. bu kadar kolay olmamalı !!! |
yaaaa 10 milyom avroya almış olduk tabiki ********ler koray gibi adam gönderilirmi |
Haber resmileşmeden bence erken yorum yapmayalım.Belki burakla korayı sezon sonuna kadar bedelsiz kiraya vermişizdir.Umarım öyledir... |
ya yapılırmı koray abiye bu:@ |
Bu paraya alındıysa YUHHH BE.. Beşiktaşın parası bu kadar mı kıymetsiz. iş bilmez yönetim; klübü ekonomik olarakta ,itibar olarakta paçavraya döndürdüler |
böle olursa ben bu bjk yönetimimnin ta....... |
yıldırım demirören senin amına koyayım |
Türkiye`de Saat: 12:37 . |