![]() |
yaaa bence yalan haber arkadaslarrrr |
|
evet millet doğru haber levent erdoğanda aynısını açıkladı şimdi |
evet açıkladılar bende okudum... |
Sporxda yazıyordu bu haber...Ama doğru olduğunu sanmıyorum.Bizimkiler nerde buldu 5 milyon euroyuda holoskoya verecek.Bide üstüne koraylan burağı.Tamam hadi burağı anlarımda koray niye verilir.Onun için bana saçma geldi bu haber...Nasıl kartalhaber,ajansspor durmadan sallıyor sporxda bunlara uydu herhal... |
evtt arkadaslarrr dogruu haber bende duydummm simdii tvde ciktiii |
koray 1-2 mılyon eoruluk adam zaten ya aronaldo parasına gelmiş oluyor. |
Holosko Beşiktaş'ta http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...olosko1711.jpgBeşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Vestel Manisaspor'un Slovak futbolcusu Filip Holosko için kulübüyle anlaşmaya vardı. 28.12.2007 Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Vestel Manisaspor’un Slovak futbolcusu Filip Holosko için kulübüyle anlaşmaya vardı.Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Holosko’nun transferi için kulübüyle anlaştıklarını belirterek, "Uzun süredir arzu ettiğimiz bu transferin gerçekleşmesi bizi mutlu etti. Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun. Holosko’nun, hırsı ve mücadelesiyle takıma katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi. Siyah-beyazlılar, Holosko’nun transferi için Vestel Manisaspor’a 5 milyon Avro ile futbolculardan Burak ve Koray’ı verecek. |
Cesar delgadoda alınabilirdi |
hayırlı olsunda burak tamam koray ii olmamış |
Türkiye`de Saat: 10:56 . |