![]() |
kiralıktır kesin o adamlar, yoksa böyle bir anlaşmayı bizim tüpçü bile yapmaz... |
Alıntı:
|
cisse saktlanınca kim oynayacak on liberoda??? |
Bahsedilen rakamlar doğruysa bizim yönetim çok beceriksiz ya Holosko iyi bir oyuncu olabilir ama o kadar para etmeyeceğide kesin verilen paraya Carewi bile alabiliriz ama yönetimin yaptığı işe bakın ya deli olucam |
arkadaşlar ben de duydum doğruymuş doğan haber ajansı 100 de 99 doğru yanee ama koray we burak ta werilmiş bi de 5 million awro...harbi aptalll bu yönetim... |
Alıntı:
|
hayırlı olsun haber doğru... |
bence koray ve buragı kiralamışlardır.İyişallah bi salaklık yaıp da bonservisini vermemişerdir.. |
ya bu manisalı yöneticilere helal olsun. adamlar allem etti kallem ietti en sonunda adamı bize 10 milyon dolara sattılar iyimi. bizim enayilerde hemen ağa takıldılar. hani biz siyahi bir futbolcu alıyorduk. alayı yalancı alayı düzenbaz bunların. artık bu yönetimden iyice nefret ediyorum. bu taraftarın tüyü bitmemiş yetimin haklarını çar çur ediyorlar. aynı hatalar devam ediyor. bunlardan adam olmaz. YÖNETİM İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA |
HUY ARTIK YAZIKLAR OLSUN BURAK NEYSEDE KORAY VERİLİRMİ YA GİRİŞİMİZ OLAY ÇIKIŞIMIZ OLAY NASIL KOYDU AMA kadıköyde KORAY |
Türkiye`de Saat: 10:57 . |