![]() |
uçmuş bunlar ya |
forzada yazdığına göre Beşiktaşın yeni oyuncusu Holosko 2.8 MİLYON AVROYA ALINMIŞTIR + BURAK (KİRALIK) KORAY BEDELSİZ OLARAK VERİLMİŞTİR.. bencede bu daha doğru gibi o kadar pazarlık yapıp 5 olmaz koraya üzüldüm burak inş. düzelir ayrıca hayırlı olsun |
bu koray hangi oray laf aramızda, millet hemen coştu ama...:D |
inanmıyorum holosko karşılıgında koray+burak artı 5 euro bu ne ya gs bu fiyata lincoln aldı pes yönetim ben daha ne diyeyim eger bu haber dogrusuya yönetim hayatının yanlışını yapmıştır. Kesinlikle inanmak istemiyorum bu habere holoskonun bonservisi bu kadar pahalı olmamalı |
Alıntı:
|
Bu yönetim ne yapmaya çalışıyor herkes beklesin çok iyi bir siyahi santrafor getiriyoruz diyolar daha hiç kimsenin ismi geçmiyor makakula zaten yalan oldu yararlı bir topçu değil zaten oldukça agır bir forvet ailton 2 yani |
paftaki koraysa kiralık vermişlerdir herhalde |
evet 5 milyon eoro:( manisa başkanı dedi.... |
paftaki değilmiş >>> Holosko’nun transferi için Vestel Manisaspor’a 5 milyon Avro ile futbolculardan Burak Yılmaz\'ı ve Koray Avcı’yı bonservisleriyle verecek. |
evet ligtv\'de 23:00 haberinde manisa baskani konustu 5 milyon euro arti koray avci ve burak yilmaz |
Türkiye`de Saat: 12:25 . |