![]() |
tüpcü ne demek ya demirören vergisini veren saygın bir şirketin başkanı şunu belirteyimki ben başkanınn çoğu yaptıklarını onaylamıyorum transferlerini yönetim kuruluna seçtiklerini gs yi şampiyon ilan etmesini sözünün arkasında durmamasını (paf olayı) vs.hatta istifa etsede sevinirim AMAA başkanımıza tüpcü demek bir beşiktaşlıya yakışmaz başkanımızın onurlu bir şirketi var vergisini veriyor vs... ne yani tüp satmak onursuzlukmu türkiyenin önemli ve saygın bir şirketi ..... bu ülkeye hizmet vermek suçmu yani başkalarını başkanı gibimi olsun yani......... her şeye rağmen başkanımıza tüpcü demek ayıp ve ben bu ayıbı kınıyorum |
çok haklısın.ilk önce bulunduğu koltuğa saygısızlık oluyor.bende istifa etmesinden yanayım kesinlikle ama böyle sözler çok ayıp |
doğru ama bide taraftar penceresinden bakarsın bence tam bir tüpçüüüü...2 sene sora trabzonspor gibi cincon gibi olcaz ama unutmayın onların elinden tutan var bizim elimizden kimse tutmaz saten bizi yok etmeye çalışıyorlar bu demirören denilen şahsiyette böle aptalca işlerle bizi yakmaya devam ediyor ve görünene göre devam da edecek.. |
1 abramovich de bize gelse super olur aslında |
arkadaşım bizim lafımız oturduğu koltuğa yaptığı işe değil ama beşiktaşı yönetmek de kolay değil buyrun görüyoruz son yılların en büyük kazığğı yenmiş holoskoya koray burak ve 5 milyon verilmiştir diattaya verilen bonservisin üzerine bir de gitsin diye para verilmiştir aynı şekilde ricardinyoya verilen 2.2 bonservis del bosq ödenecek 8 milyon şimdi tüm bu hataları yapan demirörene ben TÜPÇÜ demeyim de kim desin insanlığına işine memlekete katkısına diyecek yok ama beşiktaşa verdiği zarar ortada yarın başkanlığı bırakırken beşiktaşa verdiği 40 milyon dolar borcu isteyecek ve beşiktaş bu parayı sk. sk. verecek nasıl mı yine fulya kırdırılacak yarın kırdırılacak hiçbirşey kalmayacak şimdi beşiktaşın geleceğini çar çur eden bu adam isterse vergi kralı olsun benim gözümde tüp çü dür. |
Alıntı:
:knuddel: |
Alıntı:
|
bu konu hakkında dah öncede konuşulmuştu. Kimsenin dememesi lazım. |
Bence cok ayip ediyorsunuz,Namussuz FB lilerin Baskaniniza Tüpcü demesi sizin kaniniza dokunmasi gerekirken siz daha fazla hakaret ediyorsunuz. Evet Demriören bu isi beceremedi gitmesi gerekir bunu anliyorum ve destekliyorum ama ben hicbirzaman Besiktas iizin basindaki BASKANa tüpcü demeyi dogru bulmuyorum. Ben alcak Aziz Yildirim a AZIZE diyen bir FB li görmedim.Unutmayin ki O nunda ilk 4 yili basarisizliklarla doluydu!!! |
arkadaşlar tüpçü demeyelim tüpçülerinde bir şerefi haysiyeti var en azından git desen gider ama bizim yarma başkana herkez git diyor gitmiyor bu kadar karaktersiz haysiyetsiz ******** olunur mu ya |
ulan angut comda bile tüpçü diyenler no post alırken burda tüpçü derken . . . hangi taraftar daha saygılı yada hangi taraftar şerefli oluyor .. çok ayıpm ediyorsunuz rakip takımın taraftarı BAŞKAN derken siz TÜPÇÜ diyorsunuz azıcık gururunuz var ise utanırsınız TÜPÇÜ değil BAŞKAN ! |
Alıntı:
tesekkurler!!! |
aşağılancak bir konumda değil,tüpçü dendi diye fakir olmadı sonuçta. bende söylüyorum hep, GEÇMİŞTE YAPTIĞIMIZ HATALARDAN DERS ALALIM, adam gibi gönderelim, küfürüsüz taşsız, iyi niyetiyle görev yaptı ama beceremedi ve gidecek.bu kadar. herşeyden önce Mevkiye saygı göstermek lazım. sergenede kepçe sergen diyorduk. çok takılmamak lazım |
Alıntı:
ÇOK Haklısın arkadaşım .. imzaaa ... |
DEFOLSUNNNNNN ARTIKKK |
Alıntı:
|
tüpçü değil frankeştayn :) |
Alıntı:
|
bende çok aşagılayici bir söz öyle dmeek gerekmez nede olsa 4 sene takımın basındaydi ama böyle yaptigi ve oturdugu makama söz edilmesi yanliş olur |
arkadaşlar ne kadar kötüde olsa bu BEŞİKTAŞ başkanı adama saygım yok ama bulunduğu mevkiye saygım var o koltuk saygıya değer ve o yüzden bile tüpçü denmez. bazı kurumlar yönetenleri kötü bile olsa saygıya değer ayrıca fblilerin bir başkanı Atatürke süikasten asılmış bizimkisi en azından beceriksiz hiç olmazsa süikastçi değil |
tüpçüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü |
eleştiriye karşı değiliz,sonuç olarak başarısızlık ortada,ama eziklerle aynı kelimeleri kullanmak,size yakışmıyor,şimdiye kadar en güzel tepkiyi veren ve ilgiyi gören istila etme istifa et videosu oldu,orda bile Sayın Başkan diyor,bence adam gibi eleştirmek lazım |
Niye tepki veriyorsunuzki bı kadar anlamadım yani, tüpçülük de iyi bir meslektir hemde adamın işi o tüpçü işte ne diyelim yani tüpçüye tüpçü diyeceğiz tabiiki. O gitsin tüp satsın bıraksın bu işleri. |
Alıntı:
benim kanaatim sizin sevdiğiniz saygı duyduğunuz adamları ben sevmeye bilirim bu normal değilmi burada isteyen syın başkan isteyen tüpçü der zaten herhangi bir kulüp taraftarı bile oturduğu makama saygısızlık yapamaz bende tüpçü diyenlerdenim ama madem kızıyorsunuz sizin hatırınıza SAYIN tüpçü derim |
demirören beyfendi bizi en tepeden alıp aşağılara çekme hakkını nerden alıyorsa bizde tüpçü deme hakkını alıyoruz biyerlerden...! tabi abartılmaması gerek eleştiri dozunun o ayrı... |
Sözünü tutmayacak, Beşiktaş'ı rezil edecek, sonra nie tüpçü dedin .. Ben terbiesiz olucam .. Komik sadece .. |
Kendisini severiz ama yönetimin dışında severiz başkanken asla |
ya ben anlamıyorum TÜPÇÜ NASIL HAKARET oluyormuş bu memlekette bin tane bu işten para kazannan insanlar var soruncada tüpçüyğm diyolar kendilerine hakaret mi ediliyo yani tüpçü hakeretse tüp satanlara ne dicez? bilgiliye de playboy diduk :) adam memleketin bir numaralı kazanovasıydı ne var bunda . Tüpçülük ne zamn aşağılayıcı bir SIFAT oldu ben çözemedim. Aize de KAÇAKÇI mesela adam hiç gocunuyo mu MESLEĞİNDEN :)) |
sierra nın her dediği kelime doğru bizi batıran beşiktaşlılığı kaldıramayan bizi elaleme rezil eden bi başkan istemiyorum insanca git diyoruz anlamıyo biz ne yapalım ? |
Türkiye`de Saat: 10:06 . |