![]() |
Holosko'ya Yıllık 2.3 Milyon Euro. Beşiktaş bitirmeye çalıştığı son transferi Holosko için Manisaspor'a Burak(bonservisiyle) ve Koray(Bonservisiyle) yanında da 5 milyon Euro vermişti.Bunun üzerine Manisaspor yönetimi değerlendirme aşamasında olduğu Fransa takımı Marsilyanın 4 milyon euro'luk teklifini reddetti ve Beşiktaş'la her konuda anlaştı. Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin muhteşem bir transfer yaptıklarını söyleyerek Holosko'ya yıllık 2.3 milyon euro vereceklerini söyledi. Sinan Engin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Holosko karşılığında Vestel Manisaspor'a bonservisleriyle verilen Koray Avcı ve Burak Yılmaz'ın da Ege kulübüne gitmeyi kabul ettiklerini dile getirdi. Genel menajer Engin, her iki futbolcuyla bugün görüştüklerini ifade ederek, ''Kendileriyle görüştüm ve bu görüşmede vedalaştık. İki futbolcuya da artık Vestel Manisaspor'un futbolcuları olduğunu söyledim'' diye konuştu. Beşiktaş'ın yollarını ayırma kararı aldığı Diatta, bu sabahki idmanda takımdan ayrı koşu yaparken, Burak ve Koray ise antrenmana katılmadı. Ligin ikinci yarısında Vestel Manisaspor forması giyecek Koray ve Burak, tesislerde genel menajer Sinan Engin ile yaptıkları görüşmeden sonra personel ile vedalaştılar. Kaynak : AA |
yok artık daha neler bunda bi sorun var 2,3milyon vermesi imkansız yok artık daha neler |
1.200.000 Euro vermişler . ki o da fazla . türkiye liglerinde bu kadar salakça yapılmış başka bir transfer yok.hiç içime sinmedi bu transfer. |
bu medyada hep oynuyor.biri 2 milyon euro diyor biri 1.2 diyor biri 2.3 diyor bıktım bu medyadanda ajanslardan da |
yaww bu yapılan nasıl bir mantık beee holoskoya yıllık 1.2 milyon euro ver...o yetmiyormuş gibi, birde üzerine burakla korayı ver bu yonetim bu klübü batırır. |
ya aciklik getirin be. web sitesi ne ise yarar??? |
yazıklar olsun.. |
şakamı ya 2.3 yıllık ? bunlar para nedir biliyor mu ? ne 2.3 ya ronaldo yu mu aldık o bile yıllık 4 milyon euro alıyor saçmalamasınlar yeter ya |
yıllık eer bu adam 2.3 milyn euro alıyorsa ne bobo ne nobre nede bizim diğer topçular öle bi dışlarlar ki bunu ortada kalakalır holosko beyyy |
yalan haber 800.000 euro ya anlaşıldı. |
800 bin dolara yıllık anlaşıldı diye duydum bakalım. bugün imkb ye açıklama gider. |
yuuuh artik..yeter be..iyice sacmaladi bunlar..kümeden cikmaya oynayan bi takim gölcüsüne bukadar verilirmi ya..kyriagous..3 yillik 6 mio istemis yani yilda 2 mio..ona vermiyorlar..buna veriyorlar..yazik..defans daha önemli degilmi kardesim.. |
bu kadar da atılmaz kı ya lıncoln bıle 2.5 aliyo holosko 2.3 mu alcak:D holosko ıcın 800 bın euro ıyı ama bonservısınde yedıgımız kazık ıcın anca yeter:D |
2.5 yıl+2 yıl opsiyonlu toplam 4.5 yıllık anlaşma ve 800 bin euro para alacak bir çok yabancımızdan ve yerli futbolcumuzdan daha ucuz. |
okda para verılmez... |
Alıntı:
yıllık 800 bin euro alacak işte :) bundan ucuzu lebron james :) |
Türkiye`de Saat: 20:53 . |