![]() |
baki mercimek takasta Sıradaki isim Uğur! http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...AN5UGUR280.jpg Manisa'dan Holosko'yu renklerine bağlayan Kartal, gözünü kaptan Uğur İnceman'a dikti. 1.1.2008 Baki’yle takas olacak Holosko transferinde Ege Kulübü’ne astronomik bir ücret ödeyen Beşiktaş’ın kapısını bu kez Manisaspor çaldı... Teknik direktör Giray Bulak’ın ısrarla istediği Baki Mercimek için, Manisa harekete geçti ve Beşiktaş ile görüşmelere başladı. Siyah-Beyazlı kulüp bu öneriye başta sıcak baksa da, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yabancı bir stoper alınmadan Baki’nin gönderilmesine kesinlikle izin vermeyeceğini dile getirdi. İkisi de sıcak bakıyorKyrgiakos ya da Ze Castro’nun gelmesi halinde, Baki’yi verebileceklerini söyleyen Beşiktaşlı idareciler, Manisaspor’dan kaptan Uğur İnceman’ı istedi. Orta sahadaki sorunu Uğur’la çözmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, Ege ekibinden de olumlu yanıt aldı. Transfer gerçekleşirse, Uğur İnceman rötarlı da olsa Beşiktaş’a gelecek. Tecrübeli oyuncu, St.Pauli’de oynarken önce Beşiktaş’la görüşmüş ancak Manisa’nın yolunu tutmuştu. ‘2 transfer daha var!’ Beşiktaş, Ümraniye’de yaptığı antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdü. Çalışma sonrasında bir açıklama yapan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, orta saha ve savunmaya birer takviye yapacaklarının müjdesini verdi. Caner transferini bitiremediklerini dile getiren Sağlam, “İki transferle ligin ikinci yarısına daha iddialı gireceğiz” dedi. |
baki ayrılmasın bence samp.liginde super oynadı ligdede iyi maclar cıkarıyor iyi bir yedek |
Üstüne para falan verilmeyecekse uygun bir takas olabilir... |
Sıradaki isim Uğur! Sıradaki isim Uğur! http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...AN5UGUR280.jpg Manisa'dan Holosko'yu renklerine bağlayan Kartal, gözünü kaptan Uğur İnceman'a dikti. 1.1.2008 Baki’yle takas olacak Holosko transferinde Ege Kulübü’ne astronomik bir ücret ödeyen Beşiktaş’ın kapısını bu kez Manisaspor çaldı... Teknik direktör Giray Bulak’ın ısrarla istediği Baki Mercimek için, Manisa harekete geçti ve Beşiktaş ile görüşmelere başladı. Siyah-Beyazlı kulüp bu öneriye başta sıcak baksa da, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yabancı bir stoper alınmadan Baki’nin gönderilmesine kesinlikle izin vermeyeceğini dile getirdi. İkisi de sıcak bakıyorKyrgiakos ya da Ze Castro’nun gelmesi halinde, Baki’yi verebileceklerini söyleyen Beşiktaşlı idareciler, Manisaspor’dan kaptan Uğur İnceman’ı istedi. Orta sahadaki sorunu Uğur’la çözmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, Ege ekibinden de olumlu yanıt aldı. Transfer gerçekleşirse, Uğur İnceman rötarlı da olsa Beşiktaş’a gelecek. Tecrübeli oyuncu, St.Pauli’de oynarken önce Beşiktaş’la görüşmüş ancak Manisa’nın yolunu tutmuştu. ‘2 transfer daha var!’ Beşiktaş, Ümraniye’de yaptığı antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdü. Çalışma sonrasında bir açıklama yapan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, orta saha ve savunmaya birer takviye yapacaklarının müjdesini verdi. Caner transferini bitiremediklerini dile getiren Sağlam, “İki transferle ligin ikinci yarısına daha iddialı gireceğiz” dedi. |
güzel topcu bu |
manisanın 10 numarası gerçekten kaliteli bi oyuncu gelsin gelmesine de kazık yemeden gelsin manisa iyi alıştı bizi kazıklamaya |
daha ne vericez abi üstüne para hloskonun fazlalığına saysınlar hatta bi de yanında selçuk u versinlar...ben giray bulak ın iyi bir t.d olduğunu düşünüyordum ama baki yi ısrarla istiyor diye okuyuncaa bu konuda şüphe duymaya başladım açıkçası :D |
uğur iyi topçu bence süper takas olur :)bakiden de kurtulmş oluruz |
ben gelmesini çok isterim kaliteli adam |
sizin futbol bilginzden suphe ediyorum baki gibi adam yollanırmı yaa . hem demissiniz giray bula iyi t.d. demekki bakiyi ısrarla istedigine gore ona inanıyor ve esas mevkisi olan stoperde oynatacak,tigana gibi sol beke cekip adamın kaderiyle oynamıycak |
ya bence saçmalamışlar baki ii bir oyuncu gitmemeli |
Alıntı:
|
bize attıgı golü hatırlayın çok iık vurusları var bence alınması gerekıyor eger gelirse iyi olur |
uğur inceman defansif özelliklerini de biraz geliştirirse bize uzun yıllar katkı yapar, zaten adam çok ii bi hucüm oyuncusu... ama bana yalan haber gibi geldi siz olsanız takımınızın 10 numarasını baki ile değiştirir misiniz ??? |
baki avrupa standartlarında bi futbolcu(öz güveni eksik) burdaki marsilya maçında gördüysenin cisse gibi adamı döndürmedi bile ama türkiye liginde iş yapmaz hakemler en ufak bişeye kart gösteriyor bu yüzdende takas yapılması iyi olur uğur çok iyi bir oyuncu |
ugur inceman ii bir orta saha ama baki bu sezon dam düm vurmuyor toplara ve cok ii toplar kesiyor kendini aşmış durumda bu sezon ama hala eksikleri var eger ii bir stoper alınır sa gitmesi normal cünkü orta saha da ugur tarzında nitelikli bir oyuncuya gercekten ihtiyac var suan kartalımızda |
Alıntı:
Anladık Kartallar yüksek uçar da.. Bu kadar böbürlenmenin anlamı yok.. Bu takımda terini akıtan her futbolcu yerini hakeder.. Baki'de profesyonel Koray gibi bir futbolcudur.. Kalmasından yanayım.. |
çok güzel olur aslında..Hem bakiden kurtulmuş oluruz hem Uğur gibi ayağı top yapan ne oynadığını bilen bir adama sahip olmuş oluruz.Ayrıca Cisse ye çok iyi bir alternatif olur..Ayrıca Baki bence anadolu takımlarının ihtiyacı olan bir stoper.Kasabistan:D |
Baki Avrupada Ajax altyapısından yetişmiş bir oyuncu ama bir savunma oyuncusu olarak pimi çekilmiş bomba gibi her an patlamaya hazır.Uğur İnceman takasında kullanılsın demem ama Beşiktaş'ın klasına yakışan bir oyuncu değil. |
bakiyi savunanlar ya futboldan anlamıyor yada vizyonu küçük takım taraftarı Baki şampiyonluğa oynayan takımın oyuncussu olabilirmi Allah aşkına söyleyin yedek bile olamaz.Bizim halı saha maçlarımıza gelsin orda bile rezil olur çıkar futbolcu diye kakaladı cavcav bize.İyi niyetli olması onun kaliteli futbolcu olduğunu göstermez.Günümüz defans oyuncuları hem fiziki yönden iyi hemde topu oyuna sokarak takımı hucuma geçiren teknik oyuncular.Bu özelliklerde yabancı stoper alınırsa baki hemen gönderilmeli. |
vallah ben onu St.Pauli'den taniyorum.. hangi mevkinde oynuyorki ? bize faydali olurmu ? |
valla bilmiyom bizm macda baya iyiydi ama |
fena gol attı bize iyi kaliteli adam. |
bakiyi geldiginden beri tutuyorum,bence gayet iyi bir stoper ozellikle tsl ye yakısır sekilde sertligi var+ajax alt yapısından cıkmıs beyler bu adam,ajaxa elini kolunu sallayan giremez,bakinin sanssızlıgı tiganadır stoper adamı bek yaptı,defans adamını forvete koymak gibi bisey bu,marsilya ve porto maclarını izleyin hangi oyuncu baki kadar kostu hangisi baki kadar top kesti ????? |
slm arkadaşlar ben foruma yeni katıldım. Bence Uğur inceman 2. alternatif olmalıdır. öncelikle defansif anlayışı çokk iyi olan bir yabancı. |
Alıntı:
katılıyorum iyi tespit. |
baki iyi niyetli ama olmayacak yerde hatalar yapıyor büyük takım oyuncusu değil versinler bence |
bakiyi istemeyen arkadaşların kafasında bakinin sol back oynadığı maçlar canlanıyor die düşünüyorum bakiden daha iyisi alıncaksa eyw.ama bence şuanda kalması iiii olur...ama uğur için werilebilir çünkü uğur iiii topçu |
Alıntı:
|
baki mücadeleci ama her an penaltı yaptırabilir ,, kırmızı kart görebilir.. kaleye sırtı dönük adama faul yapıyo. kolay çalım yiyo, oyun kuramıyo kısacası beşiktaş ın topçusu değil gençlerde kayseride sivas ta masisada rahat oynar |
Alıntı:
aynen katiliyorum |
kartalim resmen hakli, bir düsünsenize gecen sene trabzon macinda bakinin yüzünden 3 puan degil sampiyonluk gitti, rize macinda adam armut toplarken adamlar ilginc bir gol attiyor, leverkusen macinda berabere kalacaz, 78 dakada penalti yapiyor utanmadan bide mac sonu tuttmus hakem hakli penaltiydi diyor var mi böyle? Suc ama Bakide degil Bakiyi alanlarda, ronaldo zago cordobaya, ise yaramaz cok yavas diyenlerde . 34 MACTA 21 GOL YEDIK 21... CIN SETTINI BIRAKIN BESIKTAS DUVARIYDI O... SIMDI NOLDU Koridora cevirdiler bizim defansi Simdide tutmuslar Holosko ve Ugur gibi adamlara cok yüksek rakamlar verecekler/verdiler. 104 senelik bir kulübe yakismiyor |
Türkiye`de Saat: 11:00 . |