![]() |
Juventus'tan bir Arjantinli gelebilir...!!! tirbialfootball a göre Beşiktaş River plate ve olimpiakos Juventuslu Sergio Almiro yu bu ocak ayında kiralama peşinde... tribalfootball.com - Juventus contacted by River Plate, Besiktas for Almiron http://i.eurosport.com/2006/09/25/30...35-458-238.jpg Full name: Sergio Bernardo Almirón Date of birth: November 07, 1980 Birthplace: Rosario, Santa Fé, Argentina Nationality: Argentinian EU passport: No Height: 180 cm Weight: 76 kg Club: Juventus Position: Attacking Midfielder [C] Number: 4 Previous clubs: Newells > Udinese > Verona (loan f. Udinese) > Empoli (co-owned with Udinese) > Empoli > (€9m) Juventus Sergio Bernardo Almirón (born November 7, 1980 in Rosario) is an Argentine football midfielder who currently plays for Juventus F.C. [edit] Football career Son of Sergio Omar Almirón, he started his career at Newell's Old Boys. He was signed by Udinese in 2001. He then loaned to Verona in 2003. In summer 2004, Empoli bought 50% of player right,[1] and finally bought all from Udinese in June, 2006. He was transferred to Juventus F.C in June 2007 for €9 million.[2] http://d.yimg.com/eur.yimg.com/ng/sp/empics/4885718 Videolar: YouTube - Broadcast Yourself. |
tanimiyorum adami.. |
Juventus ta tam bir hayalkırıklığı yarattı.Beşiktaş'a transferi hem zor hem de olmasa daha iyi olur bence. |
vallahi tanımıyorum yorumsuz........ |
bende tanımıyorum iyi araştırsınlar diatta gibi araştırmasınlar ama |
sene başı juve 9m euroya almış. Nereye kiralıyorsun derler adama. |
geçen sene çok iyi oynuyordu fakat juve geldikten sonra 9 milyon euroya formunda büyük düşüş yaşıyor. ayrıca Beşiktaş bu adamı almayacak yabancı hakkını stoperden yana kullanacak. benim tahminim büyük ihtimalle yerli olarak selçuk inan veya caner için tekrar devreye girecekler. Ayrıca hayrettin konusunda anlaştılar sivas ile fakat daha iyisi için uğraşıyorlar canermi hayrettinmi diye sorsalar herkez caner der bence :) |
bu kım yaa |
ya bu kim yıne fıyasko bı transfer olmasın artık!!! |
buda nerden çıktı yaw. |
Türkiye`de Saat: 15:35 . |