![]() |
Bu borçla, bu bütçeyle bide üstüne holosko gibi birinede 5 milyon+2oyuncu veren zihniyet gidipte juventustan forma bile zor alır zaten. yalan olur o transfer :D |
Kiralarsada Demirören anca oto kiralar juveden |
sanırım koray gidince ön libero boşluğunu doldurma amacımızdan dolayı çıkmış bir haber iyi adam aa haber sallama bence... |
yorumsuz tanimiyorum |
anlaşılan son transferde yine bi tombala çekecez. şansımıza ii çıksa barii |
tanımıorum bende:S kimi alacaksak alsakta kurtulsak şu haberlerden.gerçi alncada bitmeski dertler...:(geri göndereceğis haberlei çıkar snrada |
İtalyanın yeni Veronuydu Empolideyken. |
ayagına hakim bi oyuncu topu oyuna sokabililyor fakat defans yönüde aksine zayıf juveyi zarara ugrattı hayal kırıklıgı bir trnsfer |
valla juventus tan bi yonetici aciklamis bugun gazetede oyle yaziyordu besiktas almironu istedi diye dur bakalim ne olcak bana kalirsa almasinlar ama nasil futbolcu hic tanimiyorum ama bize orta sahaya degil stopere topu oyuna iyi sokacak bir oyuncu lazim besiktastan toraman yada zan ikilisinden birini kesmen icin tartismasiz bir isim getirmen lazim yoksa onunda sonu kaosa gidebilir |
Sadece boş laf. yönetim bu kafa ile gider İBB den tjikuzu yu yada trabzondan Ayman ı almaya çalışır. Yapılan bu transfer hamleleri gösterdi ki Beşiktaş'ı yönetenler (Antrenör ve Menejer dahil), hangi kulübü yönettiklerini bilmiyorlar, yada Beşiktaş ı yaptıkları transferlerle küçültüyorlar, aynı trabzonsporlu yöneticiler gibi. Ertuğrul sağlam da gösterdi ki Beşiktaş a 10 gömlek küçük...Holosko da, küçük takımların iyi oyuncusu, aynı youla gibi... Bunu göremeyen yönetim Juventusdan adam mı alacak? Sadece Juventusun maçını izlemek için bilte alırlar Juventustan, oyuncu falan değil... |
Türkiye`de Saat: 11:53 . |