![]() |
Kartal'dan yeni bomba Kartal, FK Moskova'nın Polonyalı stoperinin peşinde. *** Son aday Jop Savunmayı takviye edip ara transfere nokta koymak için araştırmalarını derinleştiren siyah-beyazlı yönetim, rotayı Rus ekibinin 1.88 boyundaki stoperi Mariusz Jop'a çevirdi. Diatta ayrıldı Senegalli futbolcu Diatta'yı 250 bin dolar ödeyerek gönderen Beşiktaş, bu oyuncunun görev bölgesine takviye için kolları sıvadı. Yönetim şimdi de FK Moskova'lı Mariusz Jop'u takibe aldı. Rus ekibinin Polonyalı savunmacısı için harekete geçen siyah-beyazlı yönetimin, görüşmelere başladığı http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dbelirtildi. Bazı yöneticilerin hafta sonu Jop için Rusya'ya gideceği öğrenildi. 1 milyon euro FK Moskova'dan önce Wisla Krakov ve Windew Londs takımlarının formasını giyen 30 yaşındaki Jop, bu sezon 9 maçta görev aldı. Kulübü ile 2012 yılına kadar sözleşmıesi bulunan 1.88'lik Polonyalı oyuncu, Avrupa Şampiyonası elemelerinde 5 maçta milli takım formasını giydi. Bonservis bedeli 1 milyon euro olan Jop'un transferinin, gelecek hafta netleşeceği ifade edildi. |
Usta adamın ismi bile değişik bu da bomba çıkarsa tam alay konusu olur yaw.. |
Allah yazdıysa bozsun... |
nerden buluyorlar böyle adamları çokmu arıyolar acaba:) |
Böyle yaşlı amcaları getirip takımın başına bela ediyolar. :D |
geçiniz |
böyle ucuz transfer yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi |
olmaz bunlarla yaaa!!! |
ya adam rusyada 6 maç oynamış kim bu yaa |
yeni bomba mi muhahaaha |
Alıntı:
|
yahu kardesim gidin 1 milyon euroyu 15 16 yaslarinda bir adama verin verinde bari ilerde topcu olacak olabilecek bir yetenegimiz olmus olsun |
şaka değil mi bu yönetim böyle bir hata yaparsa topluca valzilerini aslınlar kendilerini boğazdam atsınlar bu kim beaa ? bize tecrübeli iyi biri lazım kazma amatör ve riskli bir trasnfer değil yine hata yapmayın ya |
kesin almalıyız süper adam elimizde patlamasını istiyosak ....her zman oldugu gibi zarar ugratır |
bune ya stam alsak daha yararlı olur |
istemiyoruz |
ya ne ısı var bu oyuncunun besıktasta onun gıbısı Turkıyede dolu |
oyun kurabiliyor mu acaba ? |
Alıntı:
|
Yönetimin böyle bir transferi yapacağını zannetmiyorum...Bavullarını toplayıp gitsinler daha iyi tabi.Ama bunu kendileride biliyordur artık...Medyada böyle oyuncuları nerden bulur akıl sır ermiyor valla!!. |
ismini duymak bile insana keyif veriyor kim bilir bjk forması altında oynarken kalpten gideriz :D |
yaww bu adam diattanın bir ayrı versiyonu hem 30 yaşındaki adamla ne yapacağız. |
geçin yaa ne bombası bu... |
izmir çarşı ARKADAŞLAR YATTARAYI RENKLERİMİZE BAGLARSAK DİGER FUTBOLCULARIMIZLA UYUM SAGLICAGINA İNANIYORUM.... |
Yaa bize Jop mop felan gerekmez, kyrgiakos gibi birisi gerek. Saten benim okuduma göre cok sacma seyler oluyor, kyrgiakos yilik 1.8mio istiyo ve de birtek 500.000€ bonsvervis, buna cok deniliyo ama coloccini ye yilik 2mio teklif etmeye hazilaniyolar, holoskoya yaklasik 10mio€ veriyolar, bence pahali felan demeyip, alsinlar kyrgiakos'u. |
diattta 1 bu 2 ne fark eder ikiside aynı |
arkadaşlar yapmayın adam mükemmel yeni maldini adam kaçırmayalım yaşıda genç daha ilerde yüksek bi paraya satarız demeyi ne çok isterdim ama üzgünüm |
mastrojic ile jop gelmesin valla çok riskliler. |
adı üstünde bomba transfer :D |
biz zaten gider 1 milyonluk adam alırız o da 6 ay ya oynar yada oynamz |
baska ıslerı yok sankıde gıtıp gelıp zarara uratacak futbolcu almaya calısıyorlarrr |
Türkiye`de Saat: 21:00 . |