![]() |
Burak vestel ile el sıkıştı !! Beşiktaşlı Burak, Vestel Manisa'ya 'Evet' dedi. Siyah-beyazlıların Holosko'ya karşılık Manisa'ya verdiği Burak'ın menajerleri dün Ege ekibinin yetkilileriyle 1.5 yıllığına el sıkıştı. Burak'ın hafta başında imza atacağı belirtildi. Böylece Vestel, iki sezon önce Antalya'dan alamadığı Burak'ı renklerine kattı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D alıntı(fotomaç) |
iyi olmuş... |
hayirli olsunn keske kiralansaydii |
uzuldum ya keske kabul etmeyıp bjk de kalsaydı!!! |
inşallah onun için hayırlısı olur bizden uzak vestele yakın olsun |
bizden uzak manisaya yakın olsun |
hayrlısı olsun yolu açk olsun... |
Yazık oldu çocuğa. Sakatlıktan yeni çıkmıştı bu yarı açılacaktı. Rico gibi oynamadan Kartal'ın sırtından geçinen, hemde yabancı kontenjanını harcayan, Beşiktaşımız'ıda gram sevdiğine inanmadığım bir oyuncu varken Beşiktaş'ı seven, yerli ve takıma maddi yükü çok daha az olan Burak Yılmaz'a sabretmemek sadece bize değil tüm Türk futboluna ihanettir bence. |
Alıntı:
İnş Burak'ın yükseLişi manisada başLayıp devam edicek.Artık bundan sonra söyLiyecek söz yok ! ... |
İnşallah bundan sonra onun için hayırlısı olur. Ama bir gerçek var ki Beşiktaşımız için hayırlı olmadı. Ne Burak, ne Koray, ne de İbo bize yük olmuyordu. Sabretmesini bilmiyoruz. Aldığımız adamları kenarda oturtup gönderiyoruz. Higuain'i de harcamazlar inşallah... Lütfen biraz SABIR ! ! ! |
hımm... hayrlısı olsun |
Alıntı:
|
Burak ve beşiktaş için en doğru karar ben futbolculuğuna bişey demiyorum ama beşiktaşta oynayacak kalitede olduğunu sanmadım hiç bi zaman.belki daha sonra.. |
erken alındı bnce seviye uygun değil biraz kendine gelsin ilerde işe yararsa beşiktaş geri alır zaten ;) |
caner ve holosko'da olduğu gibi sora pahalılanınca alır. :) |
hayırlı olsunnnnnnnn ıns eskı formuna doner sonrada besıktasa gelır ıns |
çocuga hiç sabır gösterilmedi artı kendi yerinde de oynamadı kaka dan farkı son vuruşlarda acaba atamazsam ne olur diye düşünmesi |
ya bence gıtmemelıydı ısrarla soyluyorum yetenekli illa yıldız olunca mi farkına varcaksınız genc daha umarım kartala doner bırgun... |
Iyi oldu ya orada daha mutlu olur :D Bize yaramiyordu zaten |
cok hayırlı olmus bır ınsan bu kadar verılen sanslarını kulamazmı kurtulduk |
Türkiye`de Saat: 00:03 . |