![]() |
---------------Hakan---------------- s.kurtulus---Tora---Castro-----Atouba ---------Özkan------Cisse----------- Yattara------------------------Tello-- --------------Delgado--------------- -------Holosko----------Bobo-------- Olmazmi ? :D |
yattaranın bu takımda işi yok |
34 Haftada iki maç oynarsa Yattara ikinci bir Ricardinho fiyaskosu olur. 34 Haftada iki maç oynarsa iyidir. Devamlılığı yok, oyun disiplini sıfır. Ne yapacaksın Yattarayı ? |
Alıntı:
|
4-5-2 oda güzel:D |
bu transfere karşıydım ama şöyle bidüşnünce yattara alınması şöyle mantıklı olur 1-bu adam artık 27 yaşında ve belli bir olgunluğa geldi birazda yönetimbecerisi ile çok iş yapar 2-bu transfer ticari olarakta düşünülebilir.hem oynatıp tribünleri şovuyla sevindiren hareketler yapar hemde 2-3 sene içinde (30 yaşında) avrupaya iyi paraya satabiliriz. 3-EN ÖNEMLİSİ SATMASAK BİLE YATTARA 3.5-4 SEZONDUR TS DA ENFAZLA 1,5 SENE SONRA TÜRK STATÜSNDE OYNATABİLİRZ |
yattaranın arkası uluslararası otoban gibi futbol tektaraflı değildir.<Asla serdar özkanın yerini tutmaz.Hatta ben serdarın savunmasını cok beğenmeyen biriyim ona rağmen diyorum.Bu adam alınırsa holoskonun yerine alınırdı 3 mac oynayıp 10 mac oynamazdı |
gereksiz bir transfer olur ihtiyacımız yok hem problemli bir oyuncu...sol ayaklı bir yattara iyi olur ama :D |
bencede harıka oyuncu futbolu eglence olrak oynuyor taraftarla beraber cosar ama nerdeee bizimkilerde o akil gidip buluruz bi fıyasko |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:50 . |