![]() |
karim haggui dün gece (06-01-2008) satarda beşiktaş'ın büyük bir ihtimalle b.leverkusenden Karim Haggui'yi transfer edeceğini iddia etti. bonservis bedelinin 5 milyon euro civarı olduğu ama beşiktaşı düşündüren kısmının milli takıma gidecek olması,sakatlık olabilecği düşüncesi ve takıma geç katılacak olması dedi. http://bjkliyiz.net/aforum/Themes/ay...ify_inline.gif |
Evet ben de izledim tam bşalık açacaktım bunu gördüm, ben adamı fazla izlemedim ama Uğur Meleke nin dediğine göre Bundesliga nın en iyi defans oyuncularından biriymiş. Ve almamız da baya zormuş. O adam diyosa vardır bi bildiği avrupa liglerini çok iyi takip eden yorumculardan biri. |
izleyen var mı.isim olarak duymadım ben. |
Alıntı:
|
Alıntı:
1.90 boyu var.. o bize yarar Birde cok kart görüyor ! |
bende izledim programı...gokhan dada boy var ama ıstıkrar yok... bize boyu kadar ıstıkrarlı bir adam lasım |
starin dediklerine inanmayin abicim ya bosverin yalandir yuzde yuz zaten ugur meleke dedi brakmaz leverkusen onu diye adamlar sampiyonluga oynarken en iyi oyuncularindan birini satarmi malmi onlar |
adamı biraz araştırdım hakikaten bu damı bu yaşta yedirmezler yedirseler bile bu yönetimle imkansız.ne isimler geldi geçti melberg ler laursen ler navarro lar helguera lar hiç biri yok |
colocciniye 4 milyon euro diye vazgeçen bu herifi 5 e mi alcak..umarım almayız ya coloccini,mellberg yada ze castrodan biri almıcaksak almayalm |
Alıntı:
kyrgiakos tRansFeRi hakkında bi biLqisi oLan war mı ? |
ugur meleke ovduyse vardır bır bıldıgı ama tanımıyorum |
kolpanın önde gideni... |
Beyler Hagguinin 1,90 boyu yok, sürekli Leverkusen maclarina gittim icin iyi biliyorum. Fakat adamin boya ihtiyaci yok, cok iyi ve hirsli bir futbolcu, böyleleri Leverkusenden gitse cok büyük bir para icin gider bu da bizde olmadina göre Besiktasa hayatta gelmez, bunu bilmis olun. Leverkusen bu sene sampiyonluk olmasa bille ilk 3 arasinda ligi bitirmek istiyor, yani ne bu sene ne de gelecekde Haggui gelmez. |
ne yapacaklar bunu ja der kann nix |
Alıntı:
|
aynen tello kardeşime katılıyorum bende... Hatta coloccini olmuyorsa dierleride olmasın. Coloccini süper başkasına gerek yok. |
karim haggui 23 yaşında adam bu adama vericeğim paradan fazlasını kazanırız hiç şüphem yok.arkadaşlardan dinledim görüntülerine baktım ve uğur meleke de aynı şeyleri söylüyor. ama bu adamı alabilirmiyiz bilmem ben olsam elimden geleni yaparım. 1-bobo----23-24 2-holosko--23-24 3-delgado--23-24 kadroda bayağa birgençleşme var hele birde holosko tutarsa bu 3 adam 10 yıl götürecek yaşta.karim hagui de 23-24 yaşında ve çok kalite bir isim büyük transfer olur.ama coloccini de gelirse haayır demem yada melberg |
Alıntı:
Bayer 04 Leverkusen GmbH Resmi internet sitesi ! Gir Takima.. Hagguiye bak (Größe) !!! Karim Haggui (Bayer 04 Leverkusen) - Profil - transfermarkt.de Güvenli bir site ! Bizde Almanca biliyoruz ;) Seyrediyoruz Büüündesligayi :D |
hersey hayırlısı... |
bu oyuncu çok kaliteli peşinden bir kaç avrupa kulübü koşuyor. ayrıca bazı arkadaşlar yönetim colocciniyi alamıyor gibi laflar ediyor yönetim istedi ama deportivo satılık değildir bu futbolcum dedi napacaklardı ya adamların gırtlağına sarılıp vereceksiniz mi dicekti . |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:10 . |