![]() |
20 milyon euro versinler satayım abi :D |
süper olur liverpool gibi bir takima bir oyuncu satarsak, ama ben bir seyi anlamadim: 10mio dan asaga satmayiz diyor yönetim, ama saten biz onu saten yaklasik 10mio aldik buraki felan sayarsak, belki o verdikleri 10mio€ dan daha 10mio€ mu kar etmek istiyorlar? yani 20mio olarak mi bonservisi belirlendi veya 10 mu? cünkü 10 sa ne kar etdik ki? |
ewt çok doğru bir tespit. katılıorum bobocu sana. Bide şampiyonlar liginde tur atlasaydık 10 milyon yine geliodu. Büyük düşünmek lazım satılırsa bi kerelik alıcaz o parayı. Eğer satmazsak kendini göstermek için şampiyonlar liginde güzel oynar. En az 1 sene mümkünse 2 sene kalırsa süper olur. Bide Allah inşallah bizede iyi topçuların gelip Beşiktaşımızda kalacağı günleri gösterir. İyi futbolcu gelse kendini evinde hissetse, uzun seneler hizmet edicem dese, Kartalın simgelerinden olup kalıcı olmak istiyorum dese... Sıçrama tahtası olmak koyuyor bazen... Neyse bazen çok şey istiyor insan bunada şükür !!! |
ohaa chelsea b.münih liverpool :D:D |
20 mılyon euro ederse ooo daha ne ısterız hatta zorlayalım belkı joe cole ıle takas yaparız:D |
hadi holoskoo... |
Alıntı:
allaha sukurki benim gibi dusunen bi besiktasli daha varmis nedir yani bu iyi futbolcudan kar etme sevdasi anlamadim futbolcu iyiyse bizde kalsin besiktasimi yuceltsin ne diye liverpoolu bayern munihi yuceltecek kardesim iyi futbolcular takimimizda kalsinki bizde o devlerle boy olcusebilelim sadece futbolcu satarakmi kar eder yani 20 milyon taraftari var dedigimiz besiktas baska kaynaklar bulunsun futbolcuyu en guzel gunlerinde hadi sana iyi para veriyorlar gule gule dememeliyiz futbolcu evinde gibi hissedip bizi yuceltmeli |
daha durun :) kaymanı yiyeLim daha febeye goLü var heLe bi bekLeyin bakim :D dewLer :D:D:D:D |
bana şişiriyorlar gibime geliyor.yada menejer kafayı iyi çalıştıryor gündemde tutmak istiyor.daha talip olmamalarını isterim.seneyede oynasa iyi olur. |
kolpa |
Türkiye`de Saat: 09:30 . |