![]() |
ismini özellikle vermiyorlar herhalde. Kime talip olduysak değeri arttı naza çekildi. inşallah alırızda bunudamı biz büyütcez şimdi :D Türk yapalım bari dicem ama U-19 daymış tüh... |
Türkiyede eşine rastlanmamış bir transfer olur lafı çk etkliedi.O kadar iyi biri herhalde... |
kimmiş bu merak ettim şimdi :D |
benim tahmin ettiğim kadarıyla Claudio Ariel Yacob boy:1.81 yaş 19-20 U-19 ta oynuyor racing clubta şuandaki değeri büyük kulüpler peşinde koşmuyorsa 3-4 milyon euro belki biraz daha fazla defansın her yerinde oynayabiliyor hatta ön libero ve ortasahanın ortasında bile. çok değerli bir oyuncu alınırsa gerçektende Türkiyede bir ilk olur. gençleştirme politikası ve gelecek için çok büyük bir yatırım holoskodan daha büyük bir yatırım. |
Claudio Ariel Yacob benm bildiim kadarıyla sadece ön libero ama alınırsa süper olur ama biraz pahalı 5 milyon euro değeri |
alınırsa şimdi alınması lazım beklersek adamın değeride talibide artar böyle oyuncuların umarım doğrudur bu yazarın yazdığı şeyler genelde nasıl oluyor acaba kardeşim sinan engin girsin foruma basına sızdırmadan kimlerle ilgilendiklerini yazsın ya |
inş böyle bir transfer olur. Higuain zaten gidecek, M. Şahin ve M. Yozgatlı da gitsin. |
Alıntı:
|
bizim yönetim böyle akkili isleri maalesef BECEREMEZ. |
holoskoya o kadar para veriliyorsa caner erkine de verilip alınması gerekirdi ama beceremediler canerde bizde oynamak istiyordu |
Türkiye`de Saat: 18:09 . |