![]() |
Bobo yu Marseille istiyor (bu sansi neden kullanmiyoruz?) slm arkadaslar, Fanatike göre Marseille Bobo yu istiyormus Marsilya Bobo'yu istiyor - Beşiktaş Haber Detay - www.fanatik.com.tr biz bunu neden degerlendirmiyoruz Bobo ve Chamakh takasina ne dersiniz? Chamakh i tanimiyanlar icin Marouane Chamakh (Girondins Bordeaux) - Profil - transfermarkt.de cok iyi bir yetenek! |
Alıntı:
|
arkadas karıstırmıs herhalde... bence sezon sonu beklenmeli ... |
benim demek isedigim bobyu verip Chamakh i alalim cok dah kaliteli bence. Bide üstüne bi miktar para isteyip julio Cesar i aldinmi |
bobo gitmesinnn :( |
Alıntı:
|
istemesnler bobo bize lazım bizi bu sene şampiyon yapmadan gidemez |
yaa bobo nereye gitcek ya. Kalcak Bobo.. hicbiyere gidemez o :D |
Beşiktaş ticarethane değildir !!! bobo bize lazım gidemez biyere |
bobo bi yere gitmıcek bence daha çok yararlanıp daha çok para kazanmak ıcn kalması gerekıyor |
Forvette sıkıntı var diye holoskoyu aldık, boboyu gönderirsek ne yapmış olucaz yani :) birini al birini ver hiçbirşey yapmamış olucaz. Ayrıca chamakh'ı tanıyorum "çok" daha iyi değil. Bide 8 milyon gibi rakamlar konuşuluyor bobo için. Bence seneye şampiyonlar liginde daha kazandıracakları yanında 8 milyon çok az. Ticarethanemi burası oynasında kazandırsın satış çok yanlış bence... |
Alıntı:
|
hayırrrrr.....bobo gitmesin....:(:( |
Eurosport'un Fransa Ligi bölümünde yayınlanan haberde Marsilya'nın Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Bobo'ya talip olduğu belirtildi. Haberde mavi-beyazlı kulübün daha önce de Ümit Karan, Zigiç, Jovanoviç, Saviola, Elmander ve Palacio gibi golcüleri de gündemine aldığı ancak teknik direktör Erik Gerets'in son gözdesinin Bobo olduğu bildirildi. BONSERVİSİ YÜKSEK Gerets'in Marsilya'nın Beşiktaş'ın Bobo için istediği 8 milyon euroluk bonservis bedelini çok bulmasına rağmen Brezilyalı golcünün kesin alınmasını istediği ifade ediliyor. o gerets i öldürürüm ben ya bobom dan uzak dursun bobo gidemez |
arkadasm yalnız chamakh bi yıldız adayı yanı onu almak kolay degil gerçekten...maliyeti cok yuksek olur bence besiktas ın bı oyuncuya verecegi paranın cok ustundedır... |
takıma tam ısınan adamı ne diye göndermenin peşindesiniz anlamadım |
giedemeeez ::D:D hakkaten iyi kıvırmışsın dostum :D:D |
iyi adadm tabi tartışılmaz ama bugun iğrenç oynadı ya rezil gibiydi.. |
Bobo iyi adam ama arkası dönük oynayamaması ve hızlanma bakın hız değil hareketlenme problemi cekmesi en kötü yanı.Daha doğrusu kıvrak değil.Bence sezon sonu 11 12 mikyon euroya satılırsa cok iyi bi pivot santrafor ve birde stoper gelir benden söylemesi |
vallah bana göre versin ler Chamakh i bide 3,5 dan 5 milyon a kadar bi miktar alsin lar bobo yu Chamakh Boboyu hic özletmez inan bana. |
bence kalsin arkadaslar.bobo gibi adam satilmaz. |
satılmasın |
mesela bize bobo gibi sampiyonlar liginde 6 puan kazandirabilirmi turkiye liglerinde en az 17 18 puan alabilirmi chamak iyi dusunup ona gore karar vermek lazim boboda olumsuz bir istatistik yok her istatistigi olumlu dikkatinizi cekerim bobo gibi adam yollanmaz sirti donuk oynayamiyor evet dogru ama bobo zaten santrofor degil straker yani skorer oyuncu bitirici vurusu yapan oyuncu demek ve bu isi turkiyede ondan daha iyi yapan yok ayrica bobo bugun rezil oynadi evet jabul ediyorum ama nobreyede golu o attirdi indirdigi topu baska hicbir futbolcu okadar yumusak indiremezdi nobrenin onune saygilar chamakta iyi bir oyuncu ama kesinlikle bobo ayarinda bi forvet degil bence |
Alıntı:
2-chamakh zaten en az 10-15 milyon € 3-boboya 8milyon € teklif ediliyo 4-daha defans alınacak 5-yani 18 milyon € vermesse marseille bu fikirler saçma kaçar 6-ama boboyu yollayıp isaac gibi bi oyuncu alıcaz dersek 7-oda bi 3,5-5milyon € vardır 8-colloccinide bi 3,5-5milyon € vardır. 9-bobodan 8milyon€ gelirse bence colloccini ve isaac gibi 2 transferi karşılarız. 10-lucenin polanyalıyı kiralarsak 3e falan sene sonunda alabiliriz. 11-eğer şampiyon olursak digiturk 26,5milyon dolar vercekmiş galiba 12-polonyalıdan memnun kalmassak almayız paramız gitmez 13-kompany gibi bir oyuncu alabiliriz defansa 14-büyük bir kar elde edebiliriz böylelikle 15-ama bu dediklerim çok düşük bi ihtilmal çünkü haberler doğru mu belli değil benim dediğim oyuncular mı alınır farklılar mı şampiyon mu oluruz bilemiyorum ama iyi bi defans alınması ve şampiyon olmamız gönlümden geçen |
yha her sey para mı kardesım surada satalım dıorsun :S yha su futbol para ıcın oynanmamalı oynanırsa zevk alınmaz bea yok böle 1 sey yha !!! |
bobo nun gideceğine kesin gözüyle bakıyorum.holosko transferini yaptıktan sonra aklıma ilk gelen bu oldu.ama sezon sonu olur herhalde.ben bobonun yerine c.cole u istiyorum |
sezon sozunu gidermi bilemem..ama kalmasını isterim. şampiyonluk yaşamadan,yaşatmadan bi yere gidemez. sıkarım topuklarına :/ |
bobo bi yere gidemez 2010 a kadar sözleşmesi var yönetim bırakmaz ve bobo gibi golcü bi daha asla gelmez |
ne boboymuş be kardeşim |
ARKADASLARR BOBO BİZE LAZIM EN AZINDAN SİMDİLİK BOBO GİBİ OYUNCU GELMEDEN BIRAKMAYALIM DERİM BEN!!!! |
yalan fos haber gerçek dışı boboyu göndermezler |
arkadaşlar bobo yetenekli ama kendini gösteremiyo pek fazla ilerle hiç oynamazsa daha kötü olur bence yollayalım... |
satılacaksa sezon sonu satılmalı.bobo bize lazım |
bu adam bu kadar tekliften sonra gider. yurt dışından gelen teklifler başını döndermiştir onun, Gitsin gitsinde 10 milyon eurodan aşağı gitmesin... |
Türkiye`de Saat: 16:33 . |