![]() |
Bjk:65 Telekom:86 Haftanın maçı Telekom'un Beko Basketbol Ligi'nin 16. hafta maçında Türk Telekom deplasmanda Beşiktaş Cola Turka'yı 86-65 mağlup etti. Akatlar'da, BJK Cola Turka Arena'da oynanan haftanın en önemli maçında Ankara temsilcisi, güçlü rakibini deplasmanda yenerek zirvedeki iddiasını sürdürdü. Konuk takımda en skorer isim 23 sayı, 7 ribaunt üreten Chris Williams oldu. Türk Telekom maç boyunca özellikle Bekir Yarangüme ve Barış Özcan'la çok yüksek bir 3 sayı yüzdesi tutturdu. 28/12 ile %43'lük bir 3 sayı yüzdesi tutturan Ankara temsilcisi 2 sayılık atışlarda da %57 ile oynadı. Beşiktaş Cola Turka ise 3 sayılık atışlarda %31'de kaldı. 1. Çeyrek: 23-25 Devre: 42-52 3. Çeyrek: 59-67 |
yazık be yazk bide şampiyon olacaklar tüüüüüü |
Kimse umutsuzluğa kapılmasın, bu takım şampiyon olacak.. öncelikle telekomu kutlamak lazım çok iyi oynadılar.. bugün karşılarında barcelona bile olsa yenerlerdi.. ilk yarıda %80 ilk 3 sayı attılar.. başka bir takım olsa karşılarında maç ilk yarıda kopardı.. her takımın böyle kötü maçları olabilir, bu takıma inanmak ve güvenmek lazım... Bu sene şampiyonuz.. |
usttekı arkadasa aynen katılıyorum bazı maclar kotu gıdebılır ustelık telekom cok da ıı bı takım...her takımda oluyo boyle donemler fenerbahce bugun sondan 3.oyak renault a yenildi mesela...bu mac onemlıydı ama kaybedılmesı de hıcbıseyı bıtırmez toparlanıp haftaya tekrar galibiyet serisine baslamalıyız...takımımız efes pilseni fenerbahceyi eze eze yenerken zaten kapasitesini gösterdi |
:(:(:( |
ilk maçı 15 sayıdan verdik kendi evimizde yenildik yazık ya |
yha bu maçı alsak zaten kesin şam. olarak görünürdük bakalım daha çok maç war :( |
tühh be :(:( |
sımdı akatlardan geldım.uzulduk.arkadaslar her mac orayı doldurmamız lazım lutfen daha cok ıhtıyacları olacak bıze. |
Şu Takıma Bi Şansımz tutmuyor ya Uyus Olmamak Elde değil |
taraftar fazla bagırmadı mı bana mı öle geldi |
bi türlü istediimiz oyunu oynayamadık. açkçası sezon başından beri en kötü oyunumuzun bu olduunu düşünüyorum. telekomun 1-0 önde başlayacak olması üzücü. bizden iyi takım olsalar canım yanmıcak ama deiller işte. neyse çok büyük kayıp yok , şampiyon olacaımıza inanıyorum. |
:( ::( |
ya bu apodaca ve dalmau ne işe yarar ikisini toplasan bi ayuso etmezler ayrıca yedeklerde çok kötü ve kalitesiz şampiyon olmak için sağlam bi 2 numara lazım |
Alıntı:
|
bugün akatlardaydım taraftar bağırmadı diyen arkadaş biraz haksızlık etmiş taraftar gene gayet iyiydi. Maça gelince ilk dakkalar maça çok iyi başladık ama adamlar üstüste 5-6 tane üçlükle resmen bizi sindirdiler. Kaya nın da morali bozulunca hem içerden hem dışardan tutamadık adamları. Gerçekten çok iyi oynadılar. Tebrik etmek laızm... |
OFF YA BENDE YENİ AKATLARDAN GELDİM.. YA SALOJNNU DOLDURURUZ MAĞLU OLURUZ BOŞ KALIR AVRUPADA NAĞMAĞLUB.. NE İSTİYORLAR ANLAMAADIMKİ. YA BARIŞ ÖZCAN İ....NESİ DE BİZDEYKEZ SERBEST ATIŞ ATAMIODU URDA 3 LÜKLERİ SIRALADI... "AYRICA PASCAL EL-AMİNN ÇAĞRISI SÜPERDİ..." |
Alıntı:
|
Alıntı:
AMA UNNU SOLİİİİM... 4 PERİYOD VE SORASI BEN ŞOK İÇNDEYDİM...DİLİM TUTULDU ADETA KONUŞMAZ OLDUK TAKIMIN ÇÖKÜŞÜNÜ İZLEDİK... AMA MAÇ SONUNDA OYUNCULARI BİRAZ UTANDIRDIK İYİ OLDU... HEPOBERABER ATKILARLA "ALDIRMA KARTAL ALDIRMA" YAPTIK...YİNEDE BU TAKIM ŞAMPİYONLUĞA GİDER.. |
olabilir walla artık bakacaz daha erken şampiyon demek için 5-6 hafta sonra deriz kaybetmeszler se |
daha çok maç var arkadaşlar sakin lütfen |
son iki maçta zayıf rakipleri tek sayı farkla yendik korktuğum başıma geldi umarım bunda sonraki maçlarda toparlanırız daha play offlar var |
maçı seyrettin biraz takım dökülüyo duuu valla :( |
Kaya peker in GS maöçındaki rahatsızlıı tutumuş... Ergin hoca NTV deki Sonperiyod prog.da açıkladı..kaya hastaymış o yusden pek giremedi... Drobnijak ta dedi hala istediimizi alamıoruz. ama extra idman yatırıyolarmış.. ÖNEMLİ***: AYRICA APODACADAKİ DURUM AÇIKLANDI APO NUN 15 GÜN ÖNCE Bİ ÇOCUU OLMUŞ.. O ÇOK OYNAMAYI SEVEN YAŞAMAYI SEVBEN BİRİSİ DEDİ HOCA.. GEÇEN GÜN İZİN VERDİK YİNE PORTO RİKO YA GİTTİ DEDİ.. AİLEVİ İŞLERİVARMIŞ AMA ÇOK ENERJİK O DÜZELECEK DEDİ.. ERGİN ATAMANI SONNUA KADAR DESTEKLİYORUZ... |
Elbette butür mağlubiyetler olacak. Tabi olası bir eşleşmede seriye 1-0 önde başlayacaklar o açıdan kötü oldu.. Takımımız genel anlamda iyi arada bir butür üzüntüler olacak... |
evet aynen katılıyorum.. bu hiçde önemli değüil. önümüzde o kadar zo maçlar varki bence ielriye dönük oynamalıyızx.. ÇÜNKÜ ARTIK EFES MAÇI HARİÇ DERBY KALMADI MALESEF AKATLARDA.. HEP FNER GS VE BU HAFTA KSK DEPLASMANLARI VAR ORADAN İYİ SONUÇ ALMALIYIZ.. |
böyle olmamalıydı ya |
Türkiye`de Saat: 17:08 . |