![]() |
İbre Meite'ye döndü Majstoroviç için Basel'in sürekli fiyat artırması, Beşiktaş'ı, Fulham'lı oyuncuya yöneltiyor. 13.1.2008 Beşiktaş’ta transfer hareketliliği her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor... Bir süredir Siyah-Beyazlı ekibin gündeminde olan stoper Daniel Majstoroviç için kulübü Basel’in sürekli fiyat artırması ipleri kopma noktasına getirdi. Her ne kadar İngiltere’nin önemli yayın organlarından Skysport, Beşiktaş’ın 30 yaşındaki oyuncuyla 2 yıllığına anlaştığını yazıp, Majstoroviç de temasların sürdüğünü açıkladıysa da Kara Kartal’ın kurmaylarının Fulham’lı Meite’ye yöneldiği öğrenildi. Bu arada Beşiktaş’ın Manisasporlu Uğur İnceman için de ısrarlarını sürdürdüğü, takas artı para önerisi yaptığı bildirildi |
yeter artık ya transfer dönemi ne zaman sona erecek:tomato: |
Lig başladı ibresimi kaldı hala dönüyor |
Bu adam afrika kupasına katılmıyormu?? |
adam fulhamda değilki boltonda..ayrıca adam ligde 21 maçın 20sinde oynamış adamllar aptal mı nie iiyi adamlarını bize versnler bence asla alamayız bunu |
yalan haber.....evet bolton da oynuyo fulham da deyil |
Bolton Anelka'dan sonra Meite'yi de satarsa taraftarları çıldırır herhalde.Olacağına inanmıyorum. |
colocciniyi we melbergi alamayan yönetim takıma bir iiiilik yapsın bari bu adamı getirsinler :( |
Bu transfer olmaz zaten... Meite 1.5 ay yok.. Fildisi Afrika Kupaspnda Mali ile Final oynar... |
bu adam gelse süper olur sezon sonuna kadar bekleyelim ama alalm derim... bide selçuk inan\'ı istiorum ben. |
Türkiye`de Saat: 06:58 . |