![]() |
Batuhan Köln'e verildi Beşiktaş'ın 16 yaşındaki genç futbolcusu Batuhan Karadeniz'e Almanya yolu gözüktü. Siyah beyazlı takımın bu sezon Süper Lig'de oynadığı Gaziantepspor maçında attığı golle takımına 3 puanı getiren genç futbolcu, son dönemdeki disiplinsiz hareketleri sebebiyle birkaç kez yönetim ve teknik heyet tarafından uyarılmıştı. Bugün yaşanan bir gelişme sonrası Batuhan Karadeniz'in Almanya ikinci lig takımlarından Köln'e kiralanacağı öğrenildi. Bugün Christoph Daum, Genel Menajer Sinan Engin'i arayarak genç futbolcuyu sezon sonuna kadar istediği ve onun tecrübe kazanmasının kendisi için de faydalı olacağını söyledi. Engin, kendilerinin de böyle bir düşüncede olduğunu, Batuhan'ı sezon sonuna kadar Köln'e kiralayarak hem oradaki mantaliteyi öğrenmesini, hem de yeteneklerini geliştirerek Beşiktaş'a dönmesinin her iki taraf açısından da iyi olacağını ifade etti. |
yolu açık olsun keşke bonservisiyle verselerdi güle güle hep kal orada almanya güzel yer |
iii olmus simdilik olsa bile |
yok yaw biraz tecrübe kazanıp da gelsin o çok iyi paraya gider :D |
iyi gitsin alman gazetecilerden hanım ister artık |
Alıntı:
|
gitsin tabi şımardı cocuk adam lazım bize adam |
Merak etmeyin alman disiplinmi altında yola gelmezse bu adam zaten beş para etmez.Gerci onu osmanlı tokatı bile ıslah etmez ama neyse |
iyi olmuş inş almanlar onu disipline sokar |
walla böyle oyunuclar öle kolay yetişmiyor gitsin ama bişeyler kazasında gelsin. çok yetenekli bi oyucu bence acımasızca eleştimemek lazım... |
Beşiktaş'ın 16 yaşındaki genç futbolcusu Batuhan Karadeniz'e Almanya yolu gözüktü. Almanya 2. Lig ekibi Köln'ün hocası Daum'un Batuhan için dün Sinan Engin'i aradığı ve tarafların el sıkıştıkları belirtildi. Batuhan sezon sonuna kadar Köln'e kiralandı. |
Verilmesi iyi oldu.Belki aklı başına gelir...Alman disiplininden o da biraz kapar inş. geldiğinde... |
aslında 2 sene almanyada kiralık oynaması çok iyi olur eğer adam olabilirse 18inden sonrada bjk de oynar |
arkadaş lar o kadar da şımarık değil yha böle futbolcular beşiktaşa lazım bnce geri gelsin |
almanyada disiplin öğrenir azcık gitsinde görsün.. |
adam ol öyle gel |
gitsin ama geride gelsın çok ii para kazana biliriz bu oyuncudan |
Alıntı:
Nayn degil abi .. Nein :D hahah Gitsin bakiim... benim yanima gelsin.. biraz Discoya gideriz onlan :D zuhahah |
akıllı iş keşke burak ve ibrahim a. da kiralık verilseydi |
Walla bu kararda geç bile kalındığını düşünüyorum..Umarım ıslah olurr..Gerçi benm hiç umudum yok ama bkalım zaman ne gosterecek?? |
Alıntı:
|
Valla bence kötü oldu KÖLN e gitmesi.orda bu cocuk iyice rahata alisir tamam Almanlar disiplinli ama Besiktas disiplinsiz mi yani:) Bence bu cocugu Sivasspor a vermek lazimdi oradaki zor sartlarda futbol oynayinca Besiktas in degerini anlardi. |
iii olur isabet olmuş |
ya beyler alman kizlari küseldir top oynicana gecelere akmasin batugol??? hele köln kibi bir seyirde :) |
bence iyi olmamış gitmesi daha küçük yaşı kendini başka şeylere verebilir :( |
bizim için daha iyi delgado gbi hırslı olcak görürsünüs bakın geleceğin yıldısı olabilir |
batuhanla ilgili sözleşme uzatması yapmak istemiş yönetim kurulu batuhanda gidin menajerime fln danışın demiş bn bunu öğrendikden sonra gözümden düştü daha adam kadroya alınmadan bu kadar şımarıksa ilk 11 de düşünemiyorum |
batuhan çok disiplinsiz yaşı 16 belki bununda payı var ama bence cabuk havaya girdi inş akıllanıp geri döner |
evet ii olmuş.. tecrübe kazanıp gelmesi en azından işimizi kolaylaştırır!!! |
kiralik olarak giderse en iyisi olur |
onu anca alman disiplin sistemi adam eder yoksa nasıl oktaylar ahmet dursunlar yok olduysa o onlar kadar olamadan kaybolacak |
Kiralık gitmesi iyi olmuş. çok şımardı çok. |
iyi olmus burda burnu havalarda dolasıyordu. gitsin gorsun biraz dısarıyı beşiktaşın buyuklugunu anlasın. aklı basına gelir belki. |
BENCE BATUHAN II OYUNCU AMA DAHA GENC ALMANYADA BIAZ DISIPLIN KAZANIRSA BEŞİKTASIMIZA FAYDALI OLABILIR BENCE!!! |
iyi oldu |
Türkiye`de Saat: 05:57 . |