![]() |
Mellberg'den şok açıklamalar Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilen İsveçli savunma oyuncusu Mellberg, Hürriyet ve Milliyet Gazetesi'ni yalanladı. Mellberg yakın arkadaşı Dean Week aracılığıyla sorularımızı yanıtladı. İşte Mellberg'in Kartalhaber'e yaptığı açıklama "Bu sabah beni bir İngiliz gazeteci aradı ve Beşiktaş'a transfer olup olmayacağım sordu. İnanın bana bu soru sonrası çok şaşırdım ve hemen menajerimi aradım ve ona da sordum. Menajerim böyle bir görüşme yapmadığını söyledi. Bu haberleri nereden çıkarıyorlar bilmiyorum. Sezon başından Yunanistan'dan iki kulüpten teklif almıştım. Ben şu anda Premier Leage'de oynuyorum. Türkiye'de futbol oynamayı hiç düşünmedim." Kaynak: Kartalhaber.com:pcguru: |
Ya birileri bizimle gene iyi kafa buluyor. Hadi be büyük baskan, su adam selam gönder de gelsin. Bu dürzülerin hepsi de büzülüp kalsin :driver: |
the end mi yani:( |
Alıntı:
|
ne üzülüyosunuz bulunmaz hint kumaşı değilki gelmezse gelmesin futbolcumu kalmadı dünyada |
yazık olmuş cok isterdim mellgerin kartal olmasını ...nasip deilm,ş :( |
Hirsli bir adam... tam bize gore... |
gelse çok faydalı olurdu ama bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz.beşiktaşın kim oldugunu birileri anlatmalı bu elemana.. |
mellberg premier ligde çok başarılı performans sergilior türkiyeye getirmek zaten çoq güç olurdu.bnce en uygunu beto olur gibime gelio. |
kartalhaber nerden almış haberi mellberglemi konuşmuş? bırakın bu işleri ya adamın belki gerçekten haberi yok ama kartalhaberinde bişeyden haberi olduğunu sanmıom |
bu haberleri uyduranları var yaa anladınız siz onu...dalga geçiyolar resmen... |
gelmezse gelmesin allah allah bizimde bakimiz var ;) |
Alıntı:
|
kartalhaber kim mellbergle gorusmek kim:D |
Yalan haberde son nokta hurrıye mıılyet Allah sızı bıldıgı gıbı yapsın emi |
ben demiştim haberim yok der diye |
Abi tamam demiş olabilir bu da çok normal zaten...Ama kaynak kartalhaber olunca insanın inanası gelmiyor valla.Milliyetle hürriyeti yalanlamış ama sanki kendisi çok iyi haberler yapıyor.Dinime küfreden müslüman olsa hesabı:)..Böyle bir konuşmanın geçtiğine inanmıyorum helede kartalhaberle!.. |
Alıntı:
buıda moda oldu tel edip adamlarla konuşmak.... |
insallah gelir, yalanmi degilmi söylentiler bilmiyorum ama insallah gelir. |
ne bu şimdi ya gelmiomu:( ama belli bişi yani o kadar iyi bi futbolcu neylesin türkiyede.anca kariyerinin snlarına doğru o bile zor:S |
illa da Mellberg olsun demiyoruz... Profil o.. O veya Onun gibi bir adam alsinlar... 1. Yonetim para problem deil demis... O zaman mali problem yok... 2. Takiminda yedek olan, kadroya giremeyen adami almasinlar.. Mellberg gibi her hafta oynayan adam lazim.. Baskasina yaramayan , bizede yaramaz... |
adam İstanbula gelip imza atmadıgı sürece benım inanasım gelmiyor , kim olursa olsun ... |
vaybe oltayamı geldık sımdı |
gelse iyi olurmuydu bilemem amaaaa eğer acıklamaaları doğruysa şahsen ben bu saaten sonra istemem gelmesini |
alıstık biz bu durumlara. coloccinidede aynı muhabbet olmustu... |
bencede belki hakkinda cikan butun haberler yalandir bilemem ama kartalhaberinde yalan soyledigi acik secik belli oluyor zaten melbergin isi gucu kalmamista kartalhabercomlami roportaj yapmis |
yaww zaten bununla kimse görüşmediki.. sadece rıdvan attı bu ismi ortaya beşiktaş alırsa çok iyi olurdiye yanlışmı hatırlıyorum?? |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:39 . |