![]() |
8 aydır defans arıyoruz ama gene geç kaldık. |
Allah razi olsun Lyondan |
Problem yapmamıza gerek yok..Nasılsa kiralık..Sene sonu devam ederiz..Özellikle pas-fotomaç kardeşliğinde şöyle bir haber ile fitil ateşlenir: Kiralık olarak gittiği Lyonda tutunamayan Boumsong beşiktaşa haber gönderdi :D |
Dün akşam nasıl çaktı kafayı İntere.Çatal sarsıldı. |
iyi topcunun beşiktaşta ne işi var hiç kimse gücenmesin acizliğimizi liverpool karşısında 7 düvel gördü gidip öküz diatta gibi oyuncuları alır anca bu takım |
bide operasyon diyorlardı sezon ortasında müthiş operasyon diye hani nerde onlar hani büyük futbolcular... sayın yönetim lütfen bizi kandırmayın bu taraftar şampiyonluğa aç artık şampiyon olmak istiyoruz biz |
och bu cok iyi..boumsongun bize gelmesini hic istemiyordum..herkez fransadaki günlerini düsünüyor..artik eskisi degil hata üzerine hata yapan bir futbolcu..juventusda 2.ligde bile dogru düzgün oynamadi simdi hic oynamiyor.. |
beyler bizim problem futbolcu degil, MÜTEVAZILIK kalmadi. Agzi olan konusuyor en büyük problem bu |
Sevindim bu habere,süper bir haber...Bunun üstünede güzel bir stoper aldık mı keyfimize diyecek yok valla... |
Türkiye`de Saat: 22:48 . |