![]() |
Yönetim uyuma Futbolcular Bedava 2007/2008 Sezonu sonu itibariyle bir çok yıldız futbolcu serbest kalacak.Bonservis bedeli ödemeden bu yıldızlara sahip olmak için temel şart ise hızlı davranmak..İşte sözleşmesi sona eren futbolcular:(Kırmızıyla yazılı futbolcular Beşiktaş'ın ilk tercihi olmalılar) Sol bekler: 1-)Malik Fathi-23yaş-1.85boy-80kg-Türk/Herta Berlin 2-)Magnin-28yaş-1.86boy-78kg-İsviçreli/Stutgart 3-)Pierre Wome-28yaş-1.81boy-81kg-Kamerunlu/Werder Bremen 4-)Salomon Olembe-26yaş-1.70boy-64kg-Kamerunlu/Wigan 5-)Nuno Valente-32yaş-1.76boy-77kg-Portekizli/Everton Stoperler: 1-)Tomas Ujfalasi-29yaş-1.85boy-76kg-Çek/Fiorentina 2-)Jonh Heitinga-23yaş-1.80-75kg-Hollandalı/Ajax 3-)Edmilson-31yaş-1.86-75kg-Brezilyalı/Barca 4-)Yepes-31yaş-1.86boy-83kg-Kolombiyalı/PSG 5-)Navarro-33yaş-1.85boy-75kg-İspanyol/Sevilla Ön libero: 1-)Makalele-34yaş-1.74boy-70kg-Fransız/Chelsea |
gerçekten beşiktaşın acele olması gerek serbest kalacaklar çok işimize yarar(en çok makalele ve edmilson) |
malik fathi ile edmilson veya ujfalasi |
malik fathi we heitinga işimize yarar bence |
şimdi Stoper sezon sonu sol bek alınmalı |
bi yorun yapamıyorum açıkçası şu an transfer istemiyorum. |
Tomas Ujfalasi süper ötesi bu adam |
bu gidişle kimseyi almayacaklar |
makalele 35 olacak kariyerine lafim yok edmilson stoper degil on libero ama cok iyi oyuncu alinirsa harika olur |
Böyle kaliteli futbolcular beklemeyin millet..Gider adsız sansız bi adam alır seneye de gönderirler..(Bknz. Diatta,zeyer vb.) |
2-)Jonh Heitinga-23yaş-1.80-75kg-Hollandalı/Ajax bunu alsın helal valla yonetıme:) |
Alıntı:
2-) Heitinga (Çünkü hem genç hem milli hemde çok yetenekli) 3-) Eğer Heitinga olmassa 1. Ujfalasi çok kaliteli 2. Yepes olabilir. 4-) Edmilson sakatlıktan bir türlü kurtalamadı. Bence bitmiştir. 5-) Cisse giderse Makalele'yi kim istemez ki... |
ark üzülerek söylüyorum ama bunlar transfer yapmayacaklar ve biz bu defansla şampinluk yaşayamayız. üzgünüm ama gerçek bu |
-)Pierre Wome-28yaş-1.81boy-81kg-Kamerunlu/Werder Bremen DEHŞET Bİ ADAM BU YA::: |
Malik Fathi çok güzel olur..Hatta adam alman milli bile oldu.Hatta fatih terimin arap sandığı alman milli olunca a bu adam türkmüymüş dediği şahsın ta kendisi..İbrahim üzülmez artık yaşlandı.eski performansından çok uzak saman alevi gibi.Malik Fathi gibi adam sol beke canlılık getirir.Ayrıca Türk pasaportu var..Çok büyük bir artı bu bizim için |
yonetimin vereceği kararı merakla bekliorumm... |
isimler güzel ama bakalım bizim yönetim kimi alacak önemli olan bu |
Alıntı:
|
makaleleve edmilson yakışır |
ujfalusi ve malik fathi ilaç olur.. |
magninini boşuna yazmışın beşiktaşımız öyle ******** bir oyuncu transfer etmez gördük türkiye isvicre maçında ne pislikler yaptı |
guzel bir arastirma eline saglik ama inaniyorum ki ertugrul saglam'inda daha detayli bir calismasinin olduguna tarafatar olarak o kadar transfer yaptik ki inanma yetim ikayip etmek uzereyim sikildim transter haberlerinden benim gibi dusunen varmi acaba daha? |
Hepsi de kaiteli oyuncular |
-)Tomas Ujfalasi-29yaş-1.85boy-76kg-Çek/Fiorentina |
malikiyle heitinga derim |
evet bu futbolcuların bonservisi bedava peki bu futbolcular türkiyeye gelirmi sorun orda. Bedava olmalarından ziyade bu futbolcuların türkiyeye gelip gelmemesinden kaynaklanıyor. eğerki Beşiktaş'ımız ispanya liginde olsaydı istediğin oyunucuyu rahatlıkla getirebilirdin çünkü liginiz kaliteli ama Türkiye ligi bu kadar kaliteli ve duyulmuş bir lig değil. |
malik fathi , john heitinga alınırsa iyi olur diğerleri yaşlı elimizde patlarlar |
Alıntı:
haklısın ama ibo her maç kesin gol yada bi kaç tane pozisyona sokuyo sağolsun |
uzulmezin yerine kim alınırsa alınsın,ujfalusi gelmez buyuk takımlar istiyor onu malik fathi turk uyruklu onun icin yabancı kont.gerek kalmaz stoper sart |
ön liberomu ne ön liberos yaaaa hiç grek yok stoper yeterli.... |
valente ve hetinga bir gelse varya 4x4 takım oluruz seneye şampiyonlar liginde gruptan cıkarız kesin bence sol bek stoper her yer ço kgüzel oluyor kalede sorun kalmaz inş geliştirir yedekler kendini rüştüde düzelir |
bu gidişle kimseyi alamayacaklar çok yavaşlar....acele olmaları lazım takviye lazım takıma |
Türkiye`de Saat: 19:35 . |