![]() |
süperiz biz ya!ulebin nağmalub kralı:) |
10 kişi ile tarih yazılmaz farkettiniz mi bilmiyorum oyuncularımızın yüzünde buruk bir sevinç vardı ilk defa yazıklar olsun diyorum taraftara |
iste Besiktas :D Helallllll olsun |
alayına gider ulannnnnnnn İŞTE BİR TARİH DAHA YAZDIK.BİZDEN BAŞKA KİMSE TARİH YAZAMAZ.BEŞİKTAŞ BASKET TAKIMINI VE ERGİN ATAMANI KUTLUYORUM.AMA TARAFTAR BU TARİHİ YAZDİĞIMIZDA TAKIMININ YANIDA DEĞİLDİ...YİNEDE TARAFTARIN YANINDA OLMAZSA BİLE "RUHUMUZ YETER" İZMİR ÇARŞI:congrats: |
gerçekten büyük bir başarı ve istikrar umarım sonu iyi gider buşekilde bütün ekibi tebrik ederim |
inşallah kupayıda alırız |
Salon nerdeyse boştu, yazık olmuş böyle tarihi bir maçta.. Helal olsun hepsine, kupa bizim olacak inşallah!!! |
valla bence böle bir maçta yalnız bırakmamaları lazımdı ben yeneceğimiziden emindim ama genede orada olup maçı izlemek vardı |
hep ilklerin takımı BEŞİKTAŞIMIZzZZzzZZzzZZZzzZZ ;) |
herkes kupayı kaldırmaktan bahsediyor, evet takımın da hedefi bu ama bu hdef dahilinde bundan sonra çok daha güçlü takımlarla oynayacağız, dolayısıyla takımın kapasitesinin sınırlarına yaklaşması açısından taraftar desteği şart, bu kupada da çok güçlü ekipler var, takımın yaptığı şey küçümsenecek bir başartı değil, şu ana kadar çok iyi bir iş çıkardılar ama bundan sonrasında işler çok zorlaşacak ve arkadan iteleyen bir güç olmazsa, onlara bu heyecanı yaşatanlar olmazsa işler zor, şu rekor maçında dahi tribünler dolmuyorsa söyleyecek söz yok aslında, nasıl olsa fb ve gs maçlarında dolsa yeter dimi... |
Türkiye`de Saat: 17:52 . |