![]() |
Higuain yolcu Higuain yolcu Arjantin'in Rosario Central Kulübü, Beşiktaşlı futbolcuyla anlaşma sağladı ve siyah-beyazlılarla görüşmek için bir yetkili gönderdi. Arjantinli oyuncunun menajerliğini yapan babası Jorge Higuain de Türkiye'ye geldi http://www.milliyet.com.tr/2008/01/2...resim/aspo.jpg MEHMET ÇİFTÇİ Yeni bir stoper alabilmek için yabancı kontenjanını boşaltmaya çabalayan Beşiktaş'a gün doğdu. Siyah-beyazlı ekibe bu sezon başında katılan Federico Higuain'in, Arjantin Ligi takımlarından Rosario Central ile anlaştığı ortaya çıktı. Futbolcuyla, ücret ve transferi konusunda her konuda anlaştıklarını duyuran kulüp yetkilileri, bu transfer için Türkiye'ye bir yetkilinin gittiğini de açıkladı. Rosario Central Kulübü'nden gelen yönetici dışında, Higuain'in menajerliğini yapan babası Jorge Higuain de, bir süredir İstanbul'da bulunuyor. Arjantin basını, Higuain'in bonservisine 1 milyon 650 bin dolar ödeyen Beşiktaş'ın bu rakamın altında bir ücrete satmaya yanaşmayacağını yazdı. Ole gazetesi, Higuian için iki Meksika kulübünün de Beşiktaş'a teklif yaptığını ancak önerilen paranın düşük olmasından dolayı siyah-beyazlı kulübün bu futbolcuyu göndermeye yanaşmadığını vurguladı. Rosario Central'in Higuain konusunda çok ciddi olduğu savunulan haberde, futbolcuyla anlaşmaya varılmasından dolayı Arjantin kulübün mecburen elini cebine atacağı yazıldı, Beşiktaş'ın da 1 milyon 500 bin dolara ikna olabileceği kaydedildi. Eğer Higuain gönderilirse yanabcı oyuncu gelecek demektir hadi hayırlısı |
alıcaklarsa kimi alcaklar napcaklar |
ya bari gitsinde başka takımda oynayabilsein |
Aldığımız fiyattan daha düşük bir para önerilirse satılmasın, kiralansın. Kiralanacaksa da Avrupa olmuyosa da Türkiye süper liginden birine kiralansından da gözümüzün önünde olsun. Bu takımdan gönderilmesi gereken ilk kişi M.Yozgatlı denilen ....dir. Aldığı para haram olsun ona. |
yaw kim ne derse desin ben higuain i çok seviyorum ve gitmesini istemiyorum , daha top oynuyacak kendini gösterecek zaman göremedi .. yazık olucak bence :( sonradan edit: kiralanırsa süper olur ama :D |
katılıyorum çok genç daha kiralanmalı belki sürekli oynayınca gelişir kesinliklee satılmasın bu yönetim bnu nasıl düşünemez yaa |
zarar etmeden satmayız sanırım,ama 1.5 da hiç yoktan iyidir |
hayırlı yolculuklar... |
ja bu ne be ja yazik higuene adam giderse buraya yaziyorum ayni carew gibi yildiz oyuncu olur ve devler arkasindana kosar |
adam iyiama şanssız forvetlerimiz çokformdalarona sıragelmezo yüzdengitmeli malesef :( |
Alıntı:
burda yedekte oturur iki sene sonra daha zararına gider. Madem higuen çok iyiydi nobre bobo higuen yeterdi holoskoyu aldıklarına göre bu kadarı fazla bunlardan biri gidicek gibi. |
bu adam nie alındı nerde oynatıldı nerde beğenilmedi neden satılıyor,kim alır nerde bu devirde bu keriz... nese çok soru sorduk... |
Yolcu yolunda gerek..Ama ben bu adamı sevdim..Rico ondan daha çok gitmeyi haketti.. |
kesinlikle katılıyorum rico da kötü ama oynatılıyo hem de yaşlı bu çocuk hiç değilse genç |
ya ama allah için bu çocuğa yapılan da yazıktır al adamı dünyanııınnn birrrr ucuna götür ondan sonra 2 maçta oynat vasat kötü bilmem ne diye çarşaf çarşaf yazı yaz daha 2 ayda neşter atcaz 8 kişi göndercez diye haber yap, her yenilgiden sonra diatta higuain eleştirisi yeni transferler fos diye adam 6 ayda ne olduğunu şaşırmıştır |
süper ligde birine satabilsek iyiolur ama kimseden teklifte gelmiyor be kardeşim |
Geçmiş olsun ne diyelim.Yenitakımında başarılar. |
Türkiye`de Saat: 00:40 . |