![]() |
hocadan daha mı iyi biliyorsunz yaa ne biçim yönetici bunlar anlamadım gitti bitane doğru iş yapmıcaklar mı yaa |
ne mantıkla hareket ediliyo.... eEe tabiiiiiii paranın yarısından çogunu holoskoya veririsen böyle olacak tabikide şimdi artık holoskoyu sokar savunmaya...:evil:Yani ne mantıkla hareket ediliyooo...yani savunmaya % 100 adam alınması lazım kayseri maçındada görüces bakalım erturul hoca kimi koyacak ibrahim toroman baki mercimek cezalı bir onlar vardı zaten dogru dürüst adam yok savunmada . Savunma çökmüş durumda aCil adam almaları lazım....:( |
bu iş yılan hikayesine dondu |
sanmıyorum doğru olacağını bu haberin tranfer yapılmaya bilir ama tatışma olmamıştır |
Transfer degil, komedi sanki!! |
bizim yaşadığımız kasımpaşa yasamıo yaaa bune yaaa 26 oyuncudan hiç birimi gelmez yaaa ne diyim artık |
ulan ne bahtsız bir takim ya :( |
Alıntı:
vallaha bıktım şu holosko muhabbetinden... yeter yya adam geldiginden beri futbolun güzelligini gördük bol gol pozisyonu.... yönetim defans alır oda iyi olur sonra bi sorun daha çıkarırsınız.. bu kezde sol bek dersiniz.. yönetimin arkasında deilim ama bölede karşılaştırma yapmayın artık |
bizim takıma 20 tane futbolcu+1 tane hoca+4 tane yönetici lazım çünkü bunların hepsi MINDAR oldu |
Türkiye`de Saat: 04:31 . |