![]() |
Kara Kartal Gardner'de ısrarcı Fazla şans bulamadığı için ayrılmak isteyen 27 yaşındaki oyuncu, kiralık gelmeye de sıcak bakıyor *** Favori Gardner Yabancı kontenjanı dolu olmasına rağmen Diatta'yı gönderip, yeni stoper arayan Beşiktaş, Tottenham'lı Gardner için girişimlerini sürdürüyor. Higuain'in direnmesi dışında ara transferde Holosko'ya ödenen 5 milyon euro ile maddi sıkıntıya düşen Kartal, hafta sonuna kadar bir stoper almak istiyor. Tottenham ile 114 maça http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dçıkan, bir kez de İngiltere Milli Takım forması giyen 27 yaşındaki oyuncu için kiralama yolu da denenecek. Tottenham gibi siyahi oyuncu da kiralanma formülüne sıcak. YÖNETİMDE BÖLÜNME Diatta'yı gönderdikten sonra yaklaşık 15 stoper ile görüşen siyah-beyazlı takımda bazı yöneticilerin, "Ara transferde gelen isim ne kadar yararlı olabilir? Transfer yapmalayız" dedikleri de belirtiliyor. Lazio'nun Stendardo'yu vermeyeceğini açıklaması aday sayısını düşürdü. Catania'lı Terlizzi için de girişimler sürüyor. Yönetim ve teknik heyet toplantı üzerine toplantı yaparken, transfer için şartları zorlama kararı aldı. Fatih DOĞAN |
kiralansa daha iyi olur,hocamiz herhalde Zan´i kesmek istemiyor onun icin kulübede oturup sorun cikarmayan birini istiyor. Gökhanin da sezon sonunda kontrati bitiyor,ne olucagi belli degil. Bence sezon sonuna kadar kiralik birini alsinlar,sonundada gökhan giderse(öyle tahmin ediyorum) cok iyi birini alabiliriz!! |
kıralasınlar iyi olmazsa sezon sonuda gider zaten |
Çok iyi bir oyuncu ve tottenhamda yedek kaldığı için gelebilir ayrıca uche tarzı bi futbolcu... |
Tanıyorum bu oyuncuyu.Önceden izleme fırsatı bulmuştum ama son zamanlarda şans bulamadı takımda...İyi bir savunmacı ama defanstan oyun kurma gibi bir özelliği yok.Onun için alınmamasından yanayım... |
zapotocny alınsa daha ii olur bence.. |
italyadan veya ispanyadan 1 adam getirecekler bu arada gündemde yine navarroda var. fakat yaş problemi olabilir ondada yazın alsalardı navarroyu şuanda takım kraldı |
gelmesin |
oyun kurma özelliği yokKARTALIM nikli arkadaşımızın dediği gibi..O yüzden gelmesin..Bööle futbolcu Türkiye liglerinde dolu.. |
Adamin ayak bilegi kirilmis... iflah olmaz... |
Türkiye`de Saat: 13:47 . |