![]() |
Gordon Schildenfeld http://www.karakartal.com/images/haber/2005/tr_0102.jpgYeni Transferimiz Gordon Schildenfeld ile ilgili herşeyi buraya yazabilirsiniz.. |
walla buna 2 milyon eura vermisin cok bence sirf adam almak için yapılmıs bir transfer bence ama niyede bekleyip görecegiz |
geldıgı lig yapancı oldugu ıcın seyredıp görmekten baska bir çaremız yok |
Alıntı:
|
işimiz gücümüz takım zengin etmek zaten |
Umarım bişi çıkar bu oyuncudan..Alanların mutlaka bi bildiği vardır AMA bu da boş çıkarsa.......... |
GORDON Arkadaşlar yeni transfer Gordon'u tanıyan var mı? |
bu kim ya nerden cikti hangi takimda oyunuyor kac paraya alindi yasi kac...allah allah ya bula bula bunumu bulmuslar |
anlaşıldığı kadarıyla ilk toplarda başarılı hava toplarında iyi topa oyuna sokmada o kadar başarılı değil. tam oynamaya başladı derken ms problemi çıktı.antremanlara başladı ya hayırlısı. |
ins iyi cikar 2Mil as para degil... |
Bkalım ne olcak yaa.İyileşsede görsek bu adamı... |
ciddi bi rahatsızlığı var diyorlardı ama umarım yoktur.. gelecek vaadediyor bence |
bakiden iyi olduğu kesin |
kendin,i pek fazla gösteremedi ama onun iyi bir defans olduğunu düşünüyorum |
Dogum Günün Kutlu Olsun Kocum:biggrin: :birthday: |
ya bana göre gereksiz bir transfer tamam kariyeri güzel olabilir ama bize göre bir adam olduğunu düşünmüyorum ben |
sezon sonunda gidio bas bas paraları leylaya bi dahamı gelecez dünyaya... |
ßence kaLiteLi ßirine ßenziyor ama .. |
ben yönetimin transfer politikasını son bir kaç yıldır anlayamadım takım yapboza döndü,artık şöyle bir geriye yaslanıp derin nefes aldıktan sonra biraz daha düşünerek transfer yaparlarsa paralar boşa gitmez.Yapılacak transferin tanınmış olması bence çok önemli değil ama daha detaylı araştırılarak nerede eksik varsa oraya yapılmalıdır.Öncelikle sol taraf defansın soluna sağlam adam alınmalı. |
Ben hiç bir şey anlayamadım ne Gordondan ne bu transferden Bi adam geliyor dediler sonra bir görüntü çıktı vazgeçildi.Aynı takımdan bir anda başka bir adam geldi.O olmadı bunu verelim der gibi. Hakkaten Gordon hakkında yorum yapmak bile istemiyorum çünkü bi şey anlamadım ben bu adamdan Lütfen adam gibi transfer yapın kontenjan doldurmak için değil |
gereksiz ve sacma bi transfer |
Alıntı:
onu izlemek 3 puanımıza maal oldu.onun kalitesinde 2.hatta 3lig de bircok oyuncu var |
bu adamı kım ızledı de aldı her zamankı gıbı kotu bı transfer bakı bıle bunun kadar oynuyo |
Bu adam harbi ya manav yada da bakkalcı.! Futbol ile uzaktan yakından alakası yok.! Tebrikler Sinan engin ve Sayın Sağlam sizin yapacağınız transfer de bu kadar olur.! |
Alıntı:
bunun kadar oynuyor |
dino drpic in bonusu bu adam hayır adam parasını ödememişler.fifaya verir falan yine tazminat derdi çıkar. ik maç oynamayan adam dünyanın parası ödenir. of beşiktaşım of |
abi bu adam tüpçünün reklamlarında oynayan elemanlara benziyor düşünseniz mavi bi milangaz tulumu ve kadafa mavi sapkası allahıum tam tüpçü :):) : |
Kayserispor'dan Ali Turan'ı alsak daha yararlı olurdu.Hem Türk hem daha başarılı. |
çok boşsun bir o kadar gereksizsin |
güzel uzun boylu bi defansa bezniyo ama parası fazla bence http://i55.photobucket.com/albums/g1..._bjk_forum.png |
ben yorum yapmıyacağım.. |
Bu adam salağın teki yha a.q yönetimi drpiçi alcaktık o adam süperdi ama ala ala bu adamı aldılar lanet olsun yha takım berbat komple değişmesi lazım |
bence pek yararlı olacak gibi görünmüyor şimdiye kadar.transfer yapmak için yapılmıştır.nasıl geldi onu bile anlamdım.biri orasını burasını açtı hemen ondan vazgeçtiler bikaç gün sonra gordon geldi |
Diatta bu adamdan daha iyi bu adam trass |
sinan engin'in süper stoperi..... |
çok uyuz bir tip http://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon8.gif |
LocKeD... |
| Türkiye`de Saat: 05:16 . |