![]() |
eger böle bir açıklama yapmışsa saçmalamıs ama bence oyuncu hakkında cok önyargılı davranıyosunuz..adam bi oynasın görelim olumlu olumsuz sonra eleştirelim .... |
rezalet.. |
Beşiktaş yükünü kaldıramayacak adama 2 milyon euro vermezzzz,arkadaşlar herşeyin en iyisini de biz bilmiyoruz yaa,onlar da profesyonel yönetici,dünyanın dörtbir tarafını tarayacak imkanlara sahip,lütfen her kafadan çıkan sese inanmayalım |
Alıntı:
|
Bende izlemiştim onu.Adeta şok oldum izlerken zaten.Bu resmen şimdi aldığımız adama güvenmiyoruz demektir resmen...Zaten güvenilecek bir oyuncu almadıklarıda ortada.Elde tek kalan oydu.Ne betoyu ne meitayı kulüpleri verdi bizede bu düştü.Bu transfer planmlanmış bir şey değil kesinlikle.Sona kalan dona kalır hesabı oldu!.. |
ya bunlar saçma haber bir bir süper oyuncu aldık birde yükü kaldıramazmı dedi yani bu sinan |
öyle bile olsa hiç bir yönetici idareci böyle bir açıklama yapmazzzz |
kolpa haberin en babası |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kötü oldu yaa aiçim karardı |
şaka gibi yaa :S |
bu adamlar bizimle kafa mı buluor :@ |
bu kadarda çelişkili konuşulmazki madem o kadar yetenekli deil nie alıyorsunuz sonra nie adam için mükemmel diorsunuz.para saçmaya bayılıolar |
çelişkili konuşan falan yok çelişki yaratan basın itleri var anlayın artık ya hemen basıyosunuz yorumu, böyle saçma ibr durum olabilir mi arkadaşlar bi tarafta yetersiz diyo bi tarafta dünyanın en iyi oyuncusu ya açın gözlerinizi artık kardeşim :) |
:) iNş.. eveT bence 1 stoper daha alınırsa daha iyi olur ...defansımız kötü çünKü bir stoper daha alınmasını çoK isterim....ve gerekli |
evetttttttttt yAa inş alırlar bir tane daha Gerekli.. |
dinamo zagrebden bi tane daha alırlar kesin |
yalandır bence sanmıyorum bir stoper daha alacaklarını. |
böyle saçma şey mi olur ya?! inanmıyorum sinan engin çok kaliteli bir adam aldık dedi. böyle saçma şey der mi?! akıl var mantık var ya |
alın alın 2 tane daha stoper alın, hatta Diattayı geri getirin, asıl taraftarın gözünü acması gerekiyor, zagrep şikayet etmesin diye kalkdılar oradan sıradan birini itelediler bize, gurur yapıyolar şimdide defans sigortamız diyolar, böyle sacma bir durum olamaz, paralar çöpe,taraftarın agzına sus payı, sorsalar transfer yaptık mı yaptık, hocaya da dedirtirler ben begendim de diye , sonra iki hafta sonra Baki ile bu Gordon arkadaş yandı gitti keten helva olurlar, yani yönetimin yaptıgı yanlışlıklara gözgöre göre eyvallah demek Beşiktaşlılık niye olsun,insanlar elbette hata yapabilir, bizimkilerde yapabilir ve de yapıyorlar işte,kandırmayın kardeşim kendinizi.. alayına isyannn, saygılarr... |
Alıntı:
katılıyorum.. |
bu adam tam bi tırlak ne diye getirdiler beşiktaşın başına anlamıyorum |
| Türkiye`de Saat: 03:07 . |