![]() |
çarşamba günü belki istanbula gelen mellberg'i transfer ederler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nyse baqalım hayırlı olsun ertugrul saglm begendyse ona güveniorum bn inş. çbk uyum saglar |
ya zaten neden bu kadar olumsuz konuşulduğunu anlamadım, şu yorumları yapanlar daha kaç defa izlediler bu adamı da böyle şeyler yazıyo... Yapmayın ya bu bildiğiniz önyargı, bize gelen adama destek olunacağına bir-sıfır yenik başlatıyoruz şimdiden.. yapmayın derim ben, kötü transferden çok canımız yanmış olsa bile... |
Bu yorumlara bakilirsa, Adam ilk mac bir hata yapsa , yuhlanacak... ve 11 e giremeyecek... sabirli olallim.. |
allah belanızı wersin sizin beeee |
SİNAN ENGİN Sinan Engin: Müthiş bir transfer Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Gordon Schildenfeld'in transferiyle ilgili konuştu Kartalhaber'e değerlendirmede bulunan Menajer Sinan Engin, ''Çok iyi bir futbolcuyu kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gordon çok genç ve yetenekli bir oyuncu. Biz bu oyuncuyu Drpic'i izlerken görüp çok beğenmiştik. Dinamo Zagrepli yöneticileri ikna etmemiz zor oldu ama harika bir oyuncu Beşiktaş forması giyecek'' dedi. Kartalhaber.com bu ne yaman çelişki... |
video süper teşekkürler tüylerimi diktin havaya |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:18 . |