![]() |
Alıntı:
|
OYLAMA YAPILSA MAVİŞ BİRİNCİ GİBİ DURUYO..... |
maviş bu kadar isteksizsin de.. eğer bük bi istasyon hosting alınmassa adyoyu tek ıp dne yönetecekleri icin sana sıra gelirmi blmioırum.. byük bi iş omalı.. ayrıca ıp adresine bağlamayı ve bilgisayarındaki winamp ayarları yapmayı bliyormusun..?? |
Ee heralde cnm bilioorum. Onun icin bagırıyorum bu kdar :D duyuyorsun |
bence fazla uzatmya gerke yok yoksa adminler sinirlenecek.:D çünkü henüz o kadar maddi gelir sağlamıyor sanırım site.. gitti gidiyor mynet adKlik reklamlarıda alınırsa daha fazla gelir elde edilebilir.. ben reklampaneli.com danb reklamla para kazanmıştım kazanıyorumda hem türk hemde ytl olarak veriyorlar.. saygılar adminler duysun.. Not: hiçbir şekilde belirtilen sitelerle işbirliğim yoktur..reklam amaçlı yazılmamıştır.Tamamen siteye destek olunması dileğiyle...( BEN ZATEN BAYA PARA KAZANIORUM GEREK YOK:D ) |
AA ama kırmayın kızın şevkini,bakın hem de biliyomuş |
YOK CANIM O NE DEMEK İLK OYUMUI ONA VERENLERDENİM BEN.:DEĞER YAPILACAKSA İLLK ONCEDEN SORUYORUM BİLİYORMU BİLMİORMU DİYE BİLMİYORSA HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL ÖĞRETİRİZ..YANLIŞ ANLAMA MAVİŞ.. |
Ö.diill biras şevkim kırılsada olsun :) |
ya ama yaaa...zuha:D:D:D yok be maviş biz dj imizi seçtik.. zaten sen takılma şimdi sorun adminlerin onların maddi durumu görüşüp karar vermesi gerekir.. mrve de bni düşman ilan etti..:( |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:33 . |