![]() |
Jasmin Buraya!!! Jasmin Buraya!!! Arkadşlar daha önce forumda röportajlar yapılmaktaydı. Bunuda forum olarak herkes çok beğenmekteydi. Aceba mesleği gereği gazeteci olan ve bu işte uzman olan mod arkadaşımız jasmin yaparmı? evet jasmin bütün forum senin cevabını bekliyor :) |
Jasmincim bizi kırmaz, yapar tabi:D Dimi Jasmincim:) İşleri buaralar yoğundu gerçi. |
isteriz isteriz :) |
jasmin buraya yumruk havaya!!!!! |
eveeeet çok güzel olur. :) |
Bak jasmin herkes seni istiyo.:) |
:):) Seviniriz geL geL. |
bu kadar ısrara dayanamaz heralde...:) |
Glmek istemiyor mu ki ? :S:S |
Hayır sadece konu açıldığından beri online olmadı forumda:) Gelince mutlaka yorum yapar.. |
yasmin ablam yapar tabi ya kırmaz bizi |
geldim arkadaslar :) yogun işlerimden dolayı ara vermiştim. yerel seçimlerde yaklaşmadan tekrar devam edebilirim tabi... kemal senle başlıyoruz :D |
Saygısızlık yapamayız valla. bu işin erbabı jasmin. |
kemal istemiyomus.... ama elbet ona sıra gelecek ::D ayche isterse onunla ropörtaja baslayabilirisss.... :D |
:D:D:D:D |
ayche istemezmi :D öyle şeyleri çok sever o :D |
bizi kırmayacağını bliyorduk zaten . teşekkürler jasmin.:) |
Alıntı:
Bak nasıl tanıo ablasını :) ama ben kartalkolikle beraber röportaj verecegim onsuz olmaz :) |
Alıntı:
sizi kırarmıyım ben yaww :) |
Alıntı:
sıra sanada gelecek :D |
cok sıkıştırma ama bizi birde soruları önceden görelimde sonra gaf yapmıyalım:D:D |
önceden soru görmek yokk :) sıkıstıracam hepinizi tüm kirli çamaşılarınızı ortaya dökecem:D:D |
Her zaman yardıma açığız yasemin:) |
ropörtajların devam etmesi güzel olur gerçekten iyi fikir.. |
Alıntı:
eee jasmin abla.3 kız iyi kaynatırız artık.kısırlar benden:D:D:D |
Alıntı:
ropörtaja arar verir kısır yeriz çay pasta börek :D azcık da dedikodu yaparız :D |
Alıntı:
ooo süper oldu bu iş :) Ben her hafta röportaj vermeye razıyım :) Nasılsa ben bi tek çay yapcam .. kısırlar börekler uff süper olcak :):) |
Ama bnsiz oLur mu ? :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
artık yüz kilo falan oluruz bu kadr çok yemek pasta börek :) |
Kimle başlıyosun yasemin? |
Alıntı:
Ayşeyle başlayacazda ben müsait oldugum zamanlar o müsait olmuyo... onun müsait oldugu zamanlar ben müsait olmuyorum :) |
Şu an ikinizde müsaitsiniz galiba ikinizde online forumdasınız hadi yapın:):):) |
hadi jasmin :) |
ama ben müsait deilim.. cıkıyorum arkadaslar :( yarın yada cuma günü bu işi halledicem söz :D |
Bak sana bir akıl vereyim:D sen şimdiden başla mesela 1 günde 3-4 röportaj yap sonra bunların her hafta bir tanesini koy. yani bizi mağdur etme böyle.:) anlayacağın bu hafta yapamadım olayıda olmaz. ok? |
Alıntı:
bi pazar günümü bu işe ayırmam lazım o zaman :) |
ben hala röportaj göremedim |
:):):) |
Türkiye`de Saat: 06:17 . |