![]() |
Kaya Peker Beşiktaş'tan ayıldı Kaya Peker Beşiktaş'tan ayıldı Beşiktaş'ın büyük umutlarla transfer ettiği ünlü basketbolcu Kaya Peker, Beşiktaş'la bağları kopardı. Beşiktaş basketbol takımının yıldız basketbolcusu Kaya Peker, takımdan ayrıldı. Beşiktaş'ın Basketboldan sorumlu yöneticisi Şeref Yalçınla görüşen Kaya Peker, takımdan ayrıldığını söyleyen Kaya Peker, Rusya'nın köklü kulüplerinden anlaştı Kaya Peker'in takımdan ayrıldığını öğrenen Koç Ergin Ataman, Kaya'yı ikna etmek için çok uğraş verdiği ama Kaya'nın artık geri dönüşü olmayan bir yola girdiğini söylemesi üzüntüyle karşılandı. Kaya'nın Beşiktaş'tan ayrılmasının nedeni ise, 200 bin dolarlık alacağının olmasına rağmen herhangi bir ödeme yapılmaması olduğu söylendi. |
yuh yazıklar olsun rezil rüsva olun inşallah 200 bin dolar nan bu ne böyle be rezillik yemine derim inşallah haber yalandır yoksa başı yanar bu haberle beşiktaşın |
yaw sefiyodum bu adamı ama nesem....:D..bence de umarım yalan haberdir.... |
Bu haberi sadece bjkhaberde gördüm.O da hep atıp tutan bir site.Umarım bu da sallama bir haberdir.Resmi sitede saçma sapan haberleri yalanlar(hıncal uluç gibi)böyle bir haberi yalanlaması beni düşündürüyor.Eğer böyle bir şey varsa da yazıkları olsun bir kez daha yönetime. |
gözlerime inanamiyorum ya 200 bin dolar icin, yaziklar olsun SÖZÜN BITTI YER... |
Doğruysa hem oyuncu hem de yönetime söylenebilecek fazla birşey yok. Ödeyemeyen yönetime yazıklar olsun!!!200 bin dolarını alamayıncada çekip giden, takımı yarı yolda bırakan oyuncu içinde çok fazla söze gerek yok.. |
Beşiktaş, Dinamo Moskova'yı FİBA'ya şikayet etti Son dakika gelişmesi. Beşiktaş'ta şu sıralar sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş Yönetim Kurulu, Kaya Peker'e 1,5 milyon dolat teklif eden Dinamo Moskova'yı FİBA'ya şikayet etti. Beşiktaş yönetimi yaptığı yazılı açıklamada; "oyuncumuz Kaya Peker'e bizimle sözleşmesi olmasına rağmen transfer teklifinde bulundu. Bu sportmenliğe yakışmaz. Bu yüzden Dinamo Moskova'yı uyarmanızı istiyoruz" açıklamasında bulundu. FİBA 'da bu yazıyı Dinamo Moskova kulübüne faksladı^ Kartalhaber |
Şere Yalçın: "Kaya bir yere gidemez..." Beşiktaş’ın Basketboldan sorumlu yöneticisi Şeref Yalçın’dan kartalhaber’e Kaya Peker açıklamsı Şeref Yalçın; "Kaya ile görüştük, kayanın aklını çelmişler. Dinamo Moskova çok iyi bir teklif yapmış ama bu sezon Beşiktaş'ta oynamak zorunda. Kaya şunu bilmeli ki Beşiktaş'tan ayrılırsa basketbol hayatını tehlikeye atar" diye konuştu. |
yazıklar olsun yazıklar olsun sms yoluyla yardım toplayın istiosanız |
Valla kartalhaber yine coştu.Ard arda açıklamalar geliyor konu hakkında.Sallama bir haber diyecem ama nerelerinden uyduruyorlar o zaman böyle şeyleri akşam akşam. |
Türkiye`de Saat: 05:44 . |