![]() |
Ataman'dan Cola Turka'ya tepki Beşiktaş Coachu Ergin Ataman, "Üç büyükler içinde sponsorumuzdan mağdur olan tek takım Beşiktaş" dedi Sabah Gazetesi'nin konuğu olan Beşiktaş basketbol takımında Coach Ergin Ataman çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ataman, "Bu ligin reytingini yükseltiyoruz. Türkiye''de herkes basketbol konuşuyor. Ama bunun geri dönüşümü yok. Federasyon aldığımız oyuncudan bile para alıyor. Oysa bize para vermeli.Üç Büyükler içinde sponsorundan mağdur olan tek takım biziz. Zannetmiyorum ki, ULEB Cup''ta şampiyonluğa oynayıp da, bu işlerle uğraşan bir başka takım olsun. Bu da işin gerceği.Beşiktaşlılar''ı ve fedenasyonu göreve çağırıyorum" ifadesini kullandı. |
herşeye rağmen biz bu kupayı alırız,drobnjak gönderilip iyi bir oyun kurucu ya da atletik bir pivot alınırsa çok daha güçleniriz |
bız taraftar olarak tepkımızı en basta gostermıstık ama dınleyen olmadı |
bu ülker grubu çeksin gitsin zaten daha düzgün sponsor mu yok? |
tüm engelemelere karşın Allahın izniyle 2 kupada bizim |
inşç kupayı alırız ergin ataman ı milli takımın başındada görmek isterim.. tanjevic hala niye milli takımın başında anlamış değilim ? geçen seneki rezillikten sonra |
güzel tespitlerde bulunmuş antrenörümüz.Gereken yapılmalıdır |
bu cola turca ne ise yariyor , hep negativ haberler cikiyor yaa,ama yinede kupalari kaldiricaz , Ergin hocamiza ve basketcileri cok güverniyorum , ve tabikii taraftarimz cok desteklemeli |
Alıntı:
|
Ergin hoca konuşuyorsa eğer doğrudur.Haklısın hocam alem kolpa BEŞİKTAŞIM YOLDA... |
Alıntı:
|
Hala Kupas Bizim diyorsunuz.. Oyuncular Oynamıyorum dediğinde ne diyeceksiniz..!!! TEKPİ VERİRKEN DESTEK DESTEK DİYE AVUTULDUNUZ.! PANKARTLARIMIZI İÇERİ ALMADI KOLPA POLİSLER FB UŞAĞI TURGAY DEMİREL... BIRAK ERGİN HOCAM BU FEDERASYONU GÖREVE ÇAĞIRMA.! BUNLAR GÖREVDEN KAÇANLAR TOPLULUĞU... KOLPA ÜLKER.. SİZDE FB UŞAĞISINIZ.. |
Federasyonun tutumu uzun süredir ortada zaten. Milli takımı tüm dünya'ya rezil eden Tanjevic'i Fener'in başına getirdiler. Aslında iyi yaptılar ama milli takımdaki görevine son vermeleri de gerekirdi. Aydın Örs gibi bir üstad boş dururken meydanın Tanjevic'e kalması, ülkemiz için büyük bir kayıptır.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sonuna kadar katılıyorum.Zaten ülker delgadoyu getirmekten başka herşeyi bize karşı kısıtlı yapıyor... |
Basketbol şubesinde özerklik artık şart bana göre. Ülker sponsorluğu çektiğinde Beşiktaş Kulübü böyle iddialı bir kadroyu oluşturmakta zorlanacaktır. Ayrıca Ülker'in sponsorluğunun bu kadar aşırı olmasıda sakıncalı, salon isminden takımın ismine kadar herşeyi onlara verdi sayın başkan. Bu kadarı uzun vadede birşey katmaz ekibimize.. |
ya bize biz yeteriz.bizim ruhumuz yeter,bu camiada gerçek beşiktaşlı ve işadamı binlerce insan var.onları küstürmeden iyi bir yaklaşımla herşeyin üstesinden gelebiliriz. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:54 . |