![]() |
transfer slm ben besiktasa ankaradan bilali istiyorum |
Bende arsenaldan Fabregas´i istiyorum,eee nolcak simdik?? |
herkezin her istediği olsaydı ohoooo ... |
bende bizim mahalleden aliyi istiyom:mad: |
bende werder bremenden torsten frings'i istiyorum. |
şaka mısın abi sn yaa bilali alıp napcan millet henryden shevchenkodan bahsedio sn bilal baya vizyonun genişmiş yaa!!! |
peçeteye yaz yönetime yolla..hayret bişey ya :)... |
Alıntı:
başlık gusel ama ..bu bilo işi sarmadı beni orhancım |
kız ister gibi olmuş abi bu ne ya :D |
sen ankaradan bilali istiyon bende ankaradan alincak tek oyuncu denigristir diyorum ya sen futbolcudan anlamiyon yada bizle kafa yapiyon |
bencede de nigris çok i bir forvet,keşke holoskonun yerine alsaymışız... |
Allah ın emri peygamberin kavliyle:D:D:Distediğimiz olsaydı...hatta para toplayalım biz alalım bi futbolcu:D |
Alıntı:
|
bence şu anki kadroya denigris iyi gider ama bi forveti göndermemiz lazım |
ah be orhancım hayal dünyanı biraz daha geniş tutsan ya, ne o bilal falan, millette bak sınır var mı atıyor henry'dir eto'dur, senin neyin eksik, sen de salla, bilal'den biraz daha iyi bir oyuncu var mesela, bizim köyde messi diyorlar ona, o da olmadı çek ordan bi c.ronaldo, ezik hissetme kendini... |
işimiz bilallere mi kaldı yaaa |
bilal ankarasporda bile oynayamıyo ya ne günlere kaldık:D |
bende verder verememden diego'yu istiyorum ama ver desek vermezler kesinlikle :):) |
Alıntı:
|
millet yıldız alıyo bizimkiler mahhalle takımda oynayanı istiyo |
bırakınya ne bilali baki var bizde bide bilal çekemeyiz |
o zaman kalede rüştü kalsın sol beke taye taiwo defans gökhan ve şifo sağ bek muslu defansif orta saha cisse yerine patrick vieira sağ kanat serdar sol kanat tello forvet arkası delgado iidir forvette nobre ve holosko bobo gider die düşünüom holoskoda giderse bi sheva ii gider:D |
Türkiye`de Saat: 15:39 . |