![]() |
milan ve arsenal da istiyo nevesi |
milan varken neves bize mi gelecek :) |
thiago neves özellikle çok iyi bir oyuncu bir kaç maçını izlemiştim diego gibi bişi |
nevesi alabilirlerse cok iyi olur zor bir transfer ama imkansız deil |
Transfer dediğin böyle yapılır işte...3-4 ay önceden başlayacaksın futbolcu aramaya.Böyle genç,gelecek vaadeden futbolcular buldun mu dahada güzel oluyor tabi...Yönetim transfer yapma işini yavaş yavaş öğreniyor gibi.Bu iki futbolcu hakkında çok güzel şeyler duydum.Alınırlarsa çok iyi olur gibime geliyor.Alınmasa bile yönetimin transfere şimdi başlaması güzel bir gelişme.Bunlar olmazsa başkaları olur,bu adamları almak o kadarda kolay değil.Hele nevesi... |
hele şükür yönetim doğru adamlara yöneliyo boboyu aldık kimse beğenmedi adam şimdi neler yapıyo aynı şekilde delgadoda öyle demekki gençleri alıcaksın. şimdi kadroda oturdu yeni gelenler takımda sırıtmazda inşallah alırlar. |
nevesi sadece birkaç maç izledim ama izlediğim kadarıyla topa hakimiyeti çok çok iyiydi atak sürükleyebilen hızlı bir oyuncuydu peşini bırakmamak gerekir |
neves alınırsa bobo'dan daha degerlı olacagı gunlerı göruruz çom süratlı bir oyuncu |
hayatta gelmes neves...okadar para nerden vericezz ve dev kulüpler zaten alirlar..öbür oyuncu tanimiyorum ama oda duydum yada okudum baya yetenekli ve en iyi defans oyuncu Brezilyada....bu ikisini alirsak müthis olur ama sanmiyorum:dontknow: |
ikisinide tanimiyorum sahsen videolarinida bulamadim isin aksi nevesin defans oyuncusunun brezilyadan olmasina karsiyim sag ve sol bek lazim takima hersey yavas yavas kendimizi fazla yormadan oncelikli yerlerimize transfer yapmaliyiz bir kerede 10 adam birden almamaliyiz alacaksakta gelecege yatirim olarak almaliyiz cogunu |
Türkiye`de Saat: 04:38 . |