![]() |
Alınırsa mükemmel ötesi olur ama ihtimal vermiyorum ikisini de alamayız :( |
insallah alınır |
Alıntı:
|
Bizim ön libero ya da defansif ortasaha ile normal bir ortasaha oyuncusuna ihtiyaç var. |
yönetim tigana ile anlaşşa tigana dünyada genç ve yetenekli yıldız olabilecek futbolcuları beşiktaşımıza kazandırsalar nasıl olur?tigananın teknik adamlığı tartışılır ama transferleri gayet olumluydu:bobo,delgado,serdar kurtuluş,gökhan güleç,burak yılmaz...vb. |
ismail air yaptıgını göre saten haber kolpa ama keşke gerçek olsaydı ama neves ve silva kalitesindeki adamı bizim takıma kazandıracak vizyona sahip ne teknik direktörümüz ne yöneticimiz var |
nevesi bize yedirmezler.zaten peşinde bu kadar dev kulupler varken kendide gelmez heralde... |
beyler benjede cok yararlı olur...artk takıma gençleri almamız cok dha iyi bizim için.ama bnje artk transferleri defansa kaydırmaları lazım.biraz defans transferi yapsınlar....... |
işimise yarıcak bi futbolcu oldukları belli inş alrıs ve işimise çok yarar |
alabiliyolarsa alsinlar bakalim adamin takimdan cikisi icin 30 milyon gerekli parasi yetiyosa kulübümüzün. ama ben yinede onu almasin derim baska süper oyuncular var avrupada onlardan birini alsin bence |
Türkiye`de Saat: 04:44 . |