![]() |
Yıldırım Demirörene yada ertuğrul sağlama nasıl ulaşabilirim arkadaslar yildirim demirören yada ertugurul saglama nasil yazabilirim cünkü transferle ilgili futbolcu isimleri yazmak istiyorum.Bana yardimci olun lütfen |
Transfer işine baya taktın sen, Bilal'i Beşiktaş'lı yaptırmaya kararlısın anlaşılan :) Resmi site ile irtibata geçmeni öneririm. bilgi@besiktasjk.com.tr mail adresine mail atarsan yardımcı olabilirler. Veya kulübün telefonlarını arayarak dene ama zor olacağına eminim.. |
dikkate alınacağını sanmıyorum |
bence ulaşabilirsin. sonuna kadar zorla haaa sonuç çıkarmı o ayrı bir konu. |
git ümraniyeye nasılsa başkanda hocada hergün orda bişekilde görüşürsün. |
bencede ümraniyeye gimtelisin ama bazen oraya almıyorlar şansın varsa girersin ben bi kere denemiştim:):):) |
belki bir şekilde bir yerde ulaşırsın ama ciddiye alınacağını sanmıyorum. zira bu dediğin konular iyin beğenelim yada beğenmeyelim bir çok profesyonel kişi çalışıyor.. |
bence sen sinan engine ulaşmaya çalış:) |
Gerçekçi bakmak gerekirse Transferler öyle 1-2 kişinin isteğine göre olmuyor, eğer hoca ve yönetim uygun görürlerse alırlar gereken bölgelere oyuncuları transfer dönemlerinde. Gidip konuşmak birşeyleri çözmez bana göre. Ayrıca gidip adamı bulsanda oturup seni dinler mi, dinlese bile dikkate alır mı bunları düşünmek gerek. |
gel ümraniyeye birlikte gidelım bıze tesisler 10 dakıka gidip birlikte konusalım :D |
Türkiye`de Saat: 05:14 . |