![]() |
Ayman atağı Beşiktaş gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. 14.3.2008 Beşiktaş gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Siyah-Beyazlılar, Trabzonspor’un orta sahadaki yıldızı Ayman Abdelaziz için Karadeniz ekibiyle anlaşmaya vardı. Türk statüsünde oynayan tecrübeli futbolcunun da Beşiktaş’ın teklifine sıcak baktığı ve transferin sezon sonu gerçekleşeceği ifade edildi. Koray Avcı’nın gidişiyle ön libero mevkiinde sıkıntı yaşayan Beşiktaş, Ayman ile bu boşluğu doldurmayı planlıyor. Ayman, Türkiye’de daha önce Malatyaspor’da görev yapmıştı. Ahmed Hassan eve dönüyor Bir dönem Beşiktaş’ta da forma giyen Mısırlı futbolcu Ahmed Hassan’ın, sezon sonunda ülkesinin önde gelen takımlarından Al-Ahly Takımı’na transfer olacağı öğrenildi. Belçika’nın Anderlecht ekibinde forma giyen tecrübeli futbolcunun Mısır’lı yöneticilerle görüştüğü ve arada ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi. Öte yandan UEFA Kupası’nda Bayern Münih’e elenerek turnuvaya veda eden Anderlecht’te iki gol birden atan Serhat Akın büyük takdir topladı. |
yav ne aymanı yav , menajerler esiyor gene gazetecilere . |
yalan haber... |
aymana gecelerr.o da kim yaww.asparagasss |
hehehehe trabzonun yıldızıymış (: yok artık kolpaaaa hbr |
NE katacakki takıma. |
olur tabi bizde inandık hemen bu habere kolpa basın |
ne aymanı :D offf offff |
bencede yalan haber ama alınsada fena olmaz iyi bi yedek olur |
Alıntı:
|
yok artık bizim tüpçü akkıllanmıstır yapmaz eski hatalarını gerçi geçmişte o kadar cok yanlıs yapıldıki simdi haberlere şüpheyle bakıyooruz buna bile:) |
Kasap yaa bu adam.Bize yakışmaz... |
umarım yalan haberdir ... gereksiz adamlar zaten hala mevcut aymanda bunlardan biri olur .. |
Ayman'ı alacağına Koray'ı tekrar kadroya katsalar iki katı daha verim alırlar. Haber doğru değildir zaten ama gündeme gelmesi bile saçma.. |
zuhaa ayman baki bile daha iyi :D |
gelecek sene yine şampiyonlar liginde olucaz büyük ihtimall takımımızın avrupada başarılar elde etmesi için daha iyi futbolculara ihtiyacı var aymanla filan olucak iş değil bu inş. gelecek sene yönetim takıma yararı dokunucak nokta transferler yapar boşa para harcamaz |
Geleceğin kadrosunu oluşturacağız diyip ayman mayman la uğraşıolarsa yazık.. |
yalan haber olmasını umuyorum ama fenerbahçe eskilerini transfer eden yönetim aymanı alırsa kimse şaşırmasın bu yönetim adamı kanser eder önümüzdeki sene 3-4 transfer başarı için yeter |
boyle haber yapan gazetecileri napmalı bilmiyorum. sanırım Allah akıl dagıtırken onlar uyuyodu :D beyinsiz medya istemiyoruz!!! |
ayman kim yaws beşiktaşta oynayacak oyuncumu o ve neresi yıldız oyuncu onun anlamadım asparagas haber |
aymanmı :S ay ay ay allah korusun :) |
sallamışlar yine :) |
HAHAHA |
evet kaliteli bir isim takımda iş yapar onu yakından tanıyorum malatyasporu zirveye çıkaran isimlerden gelse kötü olmaz |
rezillik diyorum başka bişey demiorum tam fiyasko olur umarım böle hata yapmazlar |
Birisi uydurmuş. Uydurmamışsa Ayman ı tranfer etmeyi düşünen yöneticinin futbol bilgiside yoktur, yada yöneticisi olduğu kulübün Beşiktaş olduğundan haberii yoktur. |
ne aymanı yaa elalem neler alıyor biz aymanı mı alacaz |
basındaki hayal gücüne bak yaa...:) |
Türkiye`de Saat: 08:12 . |