![]() |
Özer harekatı Beşiktaş Yönetimi, Ankarasporlu Özer'i Galatasaray'ın elinden kapmaya hazırlanıyor http://www.besiktasforum.net/thumbna...1.jpg&maxw=350 Galatasaray'ın 1.5 milyon euro bonservis bedelini devre arasında ödememesi gerekçesiyle Özer Hurmacı'yı sarı-kırmızılı kulübe vermekten vazgeçen Ankaraspor'un, genç futbolcu için Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan da teklifler aldığı öğrenildi. Yapılan sözlü anlaşmaya uymayan Galatasaray'a, geleceğin yıldızları arasında gösterilen Özer'i vermeyeceğini geçen hafta oynanan lig maçından önce açıklayan başkent ekibi yönetiminin, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile sezon sonunda pazarlık masasına oturacağı ifade edildi. Özer'i iyi bir bedelle satmayı planlayan Ankaraspor yapılacak tekliflere göre hareket edecek. |
fena olmaz iyi oynuyor..bzim kadro zaten okadar büyük degil lazim olabilir..alinsin |
bence özer iyi adam alınsa hayır denmez hele orta sahada hiç alternatifimiz yokken |
nasıl birisi bu adam, iyi mi oynuyo...tanımıyorum ... |
İşallah alırız özer süper bir yetenek çok iyi olur |
ja bence rico gitsin ve schildenfeld , mehmet topuz ve özer gelsin ve iki yabanci alinsin ön liberoya ve defansa vallan ve ibrahim üzülmez gitmeli onun yerine ugur boral ya gönül gibi oyuncu gelmeli osaman transfer yeni sezon icin kapansin böyle bence iyi olurdu simdi demirörenin isi beli olmaz 11 oyuncu gene transfer eder yeni sezon da osaman kayar besiktasa |
bu adamın stili aynı c.ronaldoya benziyor.çok teknik bi oyuncu.hatta abartıroyrmuyum bilmiyorum ama hemen hemen delgado klasında bi oyuncu |
bize sadece mehmet topuz ve bir yabancı yeter seneye,5 milyonsa 5 10 milyonsa 10 milyon euro,2-3 milyonluk 3 sıradan oyuncu alacağına 1 tane al holosko gibi kendini belli etsin takımda |
özer iyi bi alternatif olur kadroda kesinlikle alınsın |
bobo yu gönderirsek yerine sağlam bir oyuncu aldık mı holosko nobre süper 3 lü olur bence |
özerin bize katkısı büyük olur görüşündeyim |
Çok iyi bir iş yapmış olur yönetim.Kesinlikle alınmalı,çok iyi bir alternatif olur bence.Yetenekleri üst düzeyde,bileklerine çok hakim bir oyuncu,çalımları sergene benziyor.Delgado oynamadığı zamanlarda onun yerinde bile oynayabilir.Nede olsa seneye rico paşa gidecek,oraya bir adam almamız şart.Bu da özer olabilir,nuri şahin olabilir.Ama özer bu kadar yakınken kaçırmayalım derim... |
bukadarmi iyi bu cocuk yani ben neden farketmiedim simdiye kadar |
Lİg başında gs ile anlaştılar öyle bılıyorum onun karşılığında emre aşık ve necatı yı verdıle.Necatı gerı döndu ama sanmıyorum bıze bırakmazlar ama buda yönetımın kabılıyetıne ve ankaraspor yönetımını ıkna etmeye bağlı.BU arada yattara türk oluyormuş. |
özer çok iyi bir transfer olur ayak bilekleri çok iyi orta sahada topla çok iyi alınırsa büyük iş yapmış olunur inşallah kaçırılmaz |
arkadaşların yorumlarına göre iyi bir futbolcuya benziyor hatta bazı arkadaşlar delgadoya c.ronaldaya felan benzetmişler madem öyle hemen işi bitirilsin :) |
Alıntı:
|
özeri tanımıyorum fakat bizim ihtiyacımız olan bana göre orta sahada dewamlı pires yapabilen calıskan bir oyuncu nobrenin orta saha versiyonu gibi bişey :) |
kimmiş bu eleman yaa. hiç duymadım |
Youtubede bi izleyin derim şu adamı.Tabiiki 5 dk'lık görüntülerle oyuncu alınmaz ama bu çocuk gerçekten kendini belli ediyor...Bizim küçük muhammedin büyük hali gibi,helede bilek hareketleri,rakibi çıldırtan çalımları falan... |
abi bırakın onu barışı alalım nasıl fikir |
iyi olur |
özere ne kadar ister artık ankara yönetimi hem Bjk neden yıllardır tam bir ortasaha adamı almıyor bize ön libero adamı lazım tam anlamıyla ortasaha adamı lazım gidip gelen biz nedense yıllardır hep teknik gücü yüksek defansı zayıf adamları alıyoruz ... |
vay beee neymiş bu özer hemen alınsın başkanımıza duyurulur.zaten ismi de iyi futbolcu ismine benziyor :) |
Türkiye`de Saat: 03:27 . |