![]() |
Besiktas Bobo yu satıp Nice takımından Kone alıcakmış ARKADASLAR NE KONE SI BASKI YAPALIM TAKIMA O OYUNCUYU ALDIRMAYALUIM: KONE HICTE IYI GOLCÜ DEGIL. BIZE BOBODAN KONEDEN DAHA IYI GOLCÜ GEREKIYOR ÖYLE DEGILMI |
Ayneennn katılıorumm !! |
hatta bobo yu satma fikride kötü bnce eger avrupayı da düsünüorsak bobo kalmalı ne satmasıı yhaa |
kone bobo kadar iyi degil ama ginede iyi ... bu arada büyük harfle konu açma :) |
bize carew gibi hızlı ve pivot forvet lazım kone 1.65 boyunda boboda uzun ve süratlı satmasınlar satçaklarsada pivot forvet alsınlar |
kone fılan kım ya mantıklı dusunun bıze soyle caltın koll gıbı adam lazım bobo yu en az 20 mılyon dolara satmalıyız satılmassa kalsın oynaasın tıpış tıpış gelecekler bjk nın ayagınaa |
Bununda uydurma haber olmasını umuyorum inşallahta öyledir bobonun satılmasından yanayım tabi ii bir bonservisle satılıcaksa ama yerine bu adamı alcaklarsa ne kadar paraya olursa olsun satılmasın ayıp gunah bu adam bizde asla is yapmaz boboyu satcaklarsa ya g.amerikadan genc adam bulsunlar yada zor tabi ama romadan vucinici alsınlar muhtesem bir golcu bence |
bizi yine sıradan forvetlerle kandırmasınlar alacaklarsa yıldız ve bol gol atan birini alsınlar |
arkadaşlar dünde yamıştım bunu fransa da runye nin takımnda kiralık oynayan bir futbolcu var lyonun topçusu (remy)izleyen varmı bilmiyom ama 21 yaşında gelba süper bi adam holosko gibi defansları duman ediyor.geçen hafta marsilya defansını bir kazığa bağladı. |
Alıntı:
evet ben izledim cok begendim ustelik yasi daha genc, Lens ta kalmak istyormus ama Lyon birakmaz bence. |
Türkiye`de Saat: 09:59 . |