![]() |
Evet sınırlama var sayı olarak ama organizasyon tek gün olduğu için diğer oyuncularıda kadroda saymak lazım bir ölçüde. Ayrıca sıçramadan smaç basan Semih Erden'in bu yarışmada ne yapacağınıda merak ettim açıkçası :) |
Nicevicin yabancılar karmasında olması gerekirdi aslında,ama sınırlama varmış sanırsam,3'ü geçmiyormuş...Nicevic için bile kaldırılmalıydı bu sınır bence:)..Shumperd,Sinan ve Kaya zaten haketmişti bunu,Ergin Ataman ve yardımcılarıda tabii... |
yabancılar karması çok iyi, ilginç bir maç olacak ama yerlilerin galibiyeti zor gibi, üçlük yarışmasında shumpert'in performansını çok merak ediyorum... |
:):):) |
yabancılar fark atar bence smacı hosley kazanır 3 luk ıse tabıkı SHUMPERT mvp de SHUMPERT olur.Sınırlama olmasaydı daha adamımız gırecektı ama nese yorulmamıs olurlar. |
Üçlükte Shumpert diyoruz ama Mrsic gibi bir şutörüde unutmamak gerek. İşi zor gerçekten ama umarım başarılı olur. Smaç yarışmasında ise Hosley ile White çekişmesi yaşanır diye düşünüyorum. |
All-star maçını yabancıların kazanacağını düşünüyorum.MVP Ya Shumpert ya da Solomon olur . Üçlük yarışmasında Mrsiç ve Shumpert çekişir. Smaçta ise james white ve Hosley faka favorim Quentin hosley . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ayhanco iyi anlatmışsın sağoıl bilmieyenlere.. Ayrıca şunu belirteyim..Zahmet edipte oyveren arkadaşlara teşekür eder vermeyenlerinde neden böyle olduğunu sormalarına şaşırdım... 35 binlik bir forumda baskeetbola hak ettiği kadardeğer verilmiyor malesef... bence de işyi olmuş 3 youncu sınrdayız zaten diğeleride dinlenir biraz. |
Türkiye`de Saat: 11:24 . |