![]() |
Manisa'da oturtuğum için malum Manisaspor'un maçlarını kaçırmıyorum.Burak'ın golleri yavaş yavaş artmaya başladı.Manisa,küme düşerse,kulübe para getirecek oyuncu sayısı oldukça fazla. En önemlileri, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz... Keşke Beşiktaşımızda kalsaydı ama..... |
Hayırlı olsun..Güle güle gitsin...Aman bize dönmesin... |
Ne yapalım yani,bizdeyken teklifler gelmedimi adama sanki.Başkan kendi açıklamıştı 7 milyon euro teklifler geldide biz vermedik diye.En büyük hatayı orda yaptık zaten,5 verene satacaktık.Ama kaçırdık treni,gittik takasta kullandık.Gitmesine tabiiki üzülmedim ama çok daha iyi bir şekilde faydalanabilirdik buraktan.İyi bir paraya satarak.Şimdi manisa bu teklifleri değerlendirirse şaşırmam,yabancılar genç oyuncu gördünmü gözleri hiçbir şey görmüyor zaten... |
burak şuan gerçekten hakettiği takımda.burdan daha iyi bi takımda oynayamaz..o gidecek bi takımın yıldızı olacak ki marsilya...bir sürü burak var orda :( |
tigana buragı aldı fakat sağ kanada koydu.buragın yeri sağ kanat degil ki.böyle olunca da burak oynayamadı bizleride çıldırttı.iyi futbolcu fakat ilerde yıldız olacagını sanmıyorum anadolu klüpleri için iyi bir futbolcu olabilir. |
güle güle gitsin... |
ayy gitsn güle güle :D |
gidene by by gelene hay hay :D yandı gülüm marsilya |
Alıntı:
|
yazık oldu adama |
Türkiye`de Saat: 16:57 . |