![]() |
bir takıma kiraya verelim |
Alıntı:
|
Evet bugun ilk defa izleme sansini buldum aydini son dakikalarda girmesine ragmen belli etti kendini die dusunuyorum. Bu cocukta ben hirs gördum yani savasci ruhu var. formasini layik bi sekilde giyecek die dusunuyom, daha cok sans verilmeli bence aydina. Ins bugun gösterdigi performansini her oynadigi macta gösterir. Tigana Genclerimize Daha Cok Deger Vermeli!!! |
aydın çok yetenekli, kesinlikle değerlendirilmeli... anlamadığım nokta, böyle yetenekler ideal kadroyla birlikte oynatılmalı, gençlerin hepsi oynamak zorunda değil, bugünkü maçta aydın ve m.sedef kendilerini belli ettiler, takıma katkıları mutlaka olacaktır... |
beyler süpper oynadı girdikten sonra süperrdi ya daha fazla şanş verilmeli... |
Alıntı:
|
ben de kendisini ilk kez antalyasporla oynanan hazırlık maçında izledim son dakikalarda oyuna girmesine rağmen hırslı mücadeleci oyunu ve tekniği ile göze battı ideal kadroda zaman zaman da olsa yer bulması gerektiğini düşünüyorum sol ayağı gayet iyi sol kanatta kullanılabilir hırslı mücadeleci savaşan presi seven bir yapısı var bu özellikleriyle ön liberoda bile oynayabilir çift libero oynarsak klebersondan doğan pressizlik sorunumuzu bu çocuk giderebilir bu presli ve tatlı sert futboluyla rakibe eskisi kadar kalemize kolay gelme imkanı vermez zaten yanlış hatırlamıyorsam hertadan önlibero diye gelmişti değerlendirilmesi kesinlikle. |
ewt aydın gerçekten yetenekli bi oyuncu dikine gitmeyi çok seviyo tigana onu lig maçlarında ilk 18 e almıyodu umarım artık alır |
aslında bu çocuk geçen sene a takım için transfer edildi ve Tigana hazır olmadığını söyleyerek pafa gönderdi ancak artık 18 e girme ve maçlarda 10-15 dakika süre alma zamanı geldiğini düşünüyorum,yetenekli ve özellikle topla çok süratli ayrıca avrupada yetiştiği için bizim burada yetişen gençlerimizde olmayan top sürerken vites değiştirme özelliği üst düzeyde,haydi Aydın. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:13 . |