![]() |
arkadaşlar bazı forumlarda dh kaynak gösterilerek yer alan bir haberde aydına teklif edilen sözleşme uzatma teklifini kabul etmediği ve sene sonunda avrupaya gideceği haberleri var.ama aydının bu sezonla birlikte bizimle 2 senelik sözleşmesi bulunuyor.butip haberler aldırmayın |
|
batuhanın attıgı rowasata golunu agzım acık ızledım |
Aydın giderek prformanısnı arttırıyor çok büyük topçu olucak işallah karakteride iyidir. |
Hocam Aydın'ı unuttunuz, sizi o kadar övdük, gençlere şans veriyorsunuz, Aydın'a güvendiniz ve yeni bir yıldız çıkarttınız dedik...Ama siz Ts maçından sonra unuttunuz çocuğu, çok kötü oynamıştı o maçta ama cezası böyle olmamalı bence, eğer her kötü oynayana böyle cezalar veriliyorsa Delgado, Tello gibi oyuncularada verilsin!..Aydın gibi yıldızı kaybetmeyelim, Oftaş maçında oynamayı hakediyor bence, umarım onu görürüz kadroda, Tello'nun yerine!.. |
ben anlamadım dıkkat ettıysenız bır ılk 11 de bı 18 de yok halıyle ıyı oynuyamıyor |
Alıntı:
|
buna bir çözüm bulunmalı ben inanıyorum aydın tello dan daha etkili nerde o eski tello ahh ahh |
bence de tellodan çok daha iyi olabilir. tabi ki biraz tecrübe eksiği var, ama o da şans verilerek, oynatılarak kazandırılabilir. çocuğu takımdan soğutmamak için birşeyler yapmalılar. |
şimdiki oynadığı maçlara bakılırsa geleceğin en iyi sol beki olabilir |
çok teknik ve hızlı bi oyuncu beşiktaş bu adamdan nasıl faydalanamıyo anlamıyorum kesinlikle değerlendirilmesi gereken bi oynucu istikrar sağlarsa geleceğin en büyük yıldız adaylarından birisi olduğunu düşünüyorum |
senin elinde batuhan gibi fizik mücadelesi yüksek 17 yaşında bi delikanlı aydın desen yetenekli ama bu adamlar ümit milli maçlarıda olmasa topu unutacaklar yazık delgadolarla çirkef telloyla beceriksiz iboyla 1. olacağımıza bu çoçuklarla sonuncu olalım daha iyi en azından türk futbolu yeni taze elemanlar kazanır |
mustafa denizli bu cocugu herhalde daha hic oynadmadi tamam su an sakat ama hic olmaza son 20 dakkikada oyna alabillir bazi maclarda cok yetenekli bir oyncu . |
Serdar Ozkana verilen sans insallah Aydinada verilir.. Cunku Aydin Serdardar 2 gomlek daha iyi!! |
inşallah istanbul gecelerine takılıp futbol oynamayı unutmaz gerçekten çok yetenekli |
Alıntı:
|
denızlı aydınıda oynatmıyor eskısehıre verın orda oynasın bari |
güzel topçuuu oynaması lzım bıraz!! :) |
Alıntı:
|
aydın bonservısıyle gıttı malesef bursaya yusufa karsılık olarak moralım sıfır |
offf evet yaa bari kiralık verseeydiniz :(:(:( |
gs ve bjk Aydinlari takas etsin.. |
Alıntı:
|
Yazık olduu gercektenn aydın'a gelecegin yıldızıydıı yaa bu yonetmn ben :@ |
diren diyeceğim ama bizim taraftar biraz yozlaştı... yusufa seni satanlar çıktı bile... inşallah çok iyi yerlerde görürüz seni... Milli Takımın yıldızı olman dileğiyle Kartal Yürekli Aydın... |
Aydın Karabulut, (d. 25.01.88, Berlin) orta saha (Sol Kanat) mevkiinde görev yapan Türk futbolcu. Futbol Kariyeri Kulüp Takımları Kariyeri Berlin'de dünyaya geldi.Aslen Trabzonludur. Küçük yaşta Hertha Berlin altyapısına girdi. Burada kendini göstererek genç milli futbol takımına kadar yükseldi. 05-06 sezonu ortasında Beşiktaş'a transfer oldu. Ancak teknik direktör J. Tigana'nın isteği ile ilk sezonunun büyük bölümünü PAF takım ile geçirdi. Kanatlarda görev yapan oyuncu, gelecek vaadeden futbolcular arasında gösterilmektedir. Hızı sürati ve tekniği üst seviyede olan Aydın Karabulut, 08-09 sezonunda Turkcell Süper Lig'e damgasını vurabilecek bir yıldız olarak tanımlanabilir.Şimdiden "Sarı Fırtına" olarak tanımlaniyor.2008-2009 sezonunun ara transfer döneminde Yusuf Şimşek karşılığında Bursaspor'a gönderilmiş,ancak Bursaspor'da oynamak istemediğini belirterek 500.000 € karşılığında Beşiktaş J. K.'ne geri dönmüştür. Milli Takım Kariyeri 8 kez U - 18, 5 kez de U - 19 olmak üzere toplam 13 kez milli formayı giymiş ve bu maçlarda 2 gol atmıştır. Ümit Milli takiminda 4 gol 6 asist. Alıntı : wikipedia |
Bir yetenek nasıl harcanır işte örneği. Bravo yönetim, bravo Denizli! |
Aydın biraz şans bulsa milli takımda rahatlıkla oynayacak düzeyde... Top kontröl, teknik, herşey var şu an ne yaptığı belli olmayan bir durumda ve harcanıyor... Biran önce kadroya girip şans bulması lazım... |
Alıntı:
|
bence geleceği parlak.... oynamalı |
Beşiktaş'ın sol açığı yok denilen bir ortamda canını dişine takıp kendisini gösterebilmeliydi. Şans verilen birkaç maçta çok ta iyi idi. N'oldu da kaybolup gitti? Anlayabilmek zor. Son şanslarını iyi değerlendirsin. |
Türkiye`de Saat: 18:53 . |